Bu fotoğraf karesine göre; Çankırı'da AKP'nin İl Başkanı kim?

Bu fotoğraf karesine göre; Çankırı'da AKP'nin İl Başkanı kim?

Dün akşam Çankırı'nın ilçesi Eldivan'da Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'nın verdiği iftar davetinden sosyal medyaya düşen bazı fotoğraf kareleri 'AK Parti Çankırı İl Başkanlığı koltuğunda kim oturuyor?' sorusunu sordurmaya sevketti...

Dün akşam Eldivan Belediye Başkanı Mustafa Lafcı'nın gerçekleştirdiği iftar davetinin konukları arasında AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, İl Başkanı Abdülkadir Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ve AK Parti'nin eski il başkanı Celal Kaman nam-ı diğer 'Donu Düşük' bulunuyordu.

Buraya kadar herşey normal... Ancak iftar daveti ile ilgili olarak eski il başkanı Celal Kaman, nam-ı diğer 'Donu Düşük'ün sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım kareleri özellikle AK Parti tabanında ve siyasi kulislerde günün en çok konuşulan konular arasına girdi!

AK Parti kulislerinde gün boyu konuşulan karede; Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun sağında Celal Kaman nam-ı diğer 'Donu Düşük' otururken, onun sağında İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ve onun sağında da atama ile il başkanlığı koltuğunda oturan Av. Abdülkadir Çelik yer alıyordu!

Çankırı'da politika sahnesindeki deneyimli AK Partililer'in Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptıkları değerlendirmede; "Özellikle 'davet' programlarında milletvekiline eşlik eden İl Başkanı her ne surette olursa olsun masadaki milletvekilinin sağında ya da solunda oturması gerekir. Fotoğraf karesine baktığımızda böylesi bir durumu göremediğimiz gibi görevden alınan İl Başkanını da milletvekilimizin hemen yanı başında görmek bizleri şaşırttı" ortak görüşünde birleştiler. 

CELAL KAMAN, NAM-I DİĞER 'DONU DÜŞÜK' İL BAŞKANI GİBİ!
Gün boyu süren telefon trafiği içerisinde en ilginç değerlendirme akşam saatlerinde yapıldı. İsmini veremeyeceğimiz bir AK Partili yerel siyasetçi; "Fotoğraf karesi hayli düşündürücü! Mevcut İl Başkanımızın böylesi bir karede bu şekilde yer alması üzücü! Öte yandan eski il başkanımızın da masada sergilemiş olduğu vücut diliyle adeta meydan okurcasına 'Burada bir İl Başkanı varsa o da benim!' gibisinden duruş sergilemesi günün konusuydu!" diyerek bizlere söyleyecek söz bırakmadı!

MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCİOĞLU DA HATALI!
Yapılan değerlendirmeler arasında; "Burada eski il başkanını konuşmak yerine masadaki mevcut milletvekilimizi de konuşmalıyız! Uzun süre İl Başkanlığı yapmış olan milletvekilimiz Salim beyin oturduğu masada mevcut İl Başkanımızı yanına oturtmaması çok daha vahim! Burada bir hata var ve o hatanın da sorumlusu da ne yazık ki sayın milletvekilimiz! Umarız bu paylaşımın ardında, biz partililerin bilmediği bir konu ile ilgili subliminal bir mesaj yoktur" şeklindeki bir değerlendirmeyi de burada atlamayalım.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
32 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler