Bu gece Türkiye'de Ankara'dan sonra sadece Çankırı'da yaşandı

Bu gece Türkiye'de Ankara'dan sonra sadece Çankırı'da yaşandı

Çankırı'da bu gece bir ilk yaşandı... Çankırı Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün vefatının 85. Yıldönümü Anma Programı kapsamında 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün İzinde' Fener Alayı etkinliği gerçekleştirildi.

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85'inci yıldönümü münasebetiyle Çankırı Valiliği tarafından hazırlanan anma programı kapsamında "Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün İzinde" Fener Alayı etkinliği Ankara'dan sonra sadece Çankırı'da gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili Çankırı Valiliği'nin X hesabından yapılan paylaşımda; "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün vefatının 85. Yıldönümü Anma Programı kapsamında 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün İzinde' Fener Alayı etkinliği gerçekleştirildi. Esentepe Mahallesi girişinden başlayıp Anıt Alanı'nda son bulan Fener Alayına Valimiz Sn. @firattasolar ve eşi Hanımefendi Didem Taşolar, Belediye Başkanı @ismailhakkiesen, Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma V.J. Alb. Güney Yücedağ, Daire amirleri, siyasi parti il başkanları, Emniyet ve Jandarma personeli, memurlar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı." denildi.

valilik-fener-alayi-paylasim-resim-01.jpg

Geceyle ilgili ikinci paylaşım Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'den geldi. Başkan Esen X hesabından yaptığı paylaşımda; "Fikirler ölmez.. Sonsuza dek kalbimizdesin" dedi...

hakki-esen-fener-alayi-resim-02.jpg

Ve Çankırı Belediyesi de düzenlenen 'fener alayı' ile ilgili olarak X hesabından yaptığı paylaşımda; "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün vefatının 85. Yıldönümü Anma Programı kapsamında 'Cumhuriyetimizin 100. Yılında Atatürk'ün izinde' Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirildi" dedi.

belediye-fener-alayi-resim-03.jpg

Ayrıntılar geliyor..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler