Bu haberi 'yalanın belgesi' olsun diye yaptık! Mehmet Özhaseki: Yüzde 50'yi çok rahat geçebiliyoruz

Bu haberi 'yalanın belgesi' olsun diye yaptık! Mehmet Özhaseki: Yüzde 50'yi çok rahat geçebiliyoruz

Yaptırdıkları anketlerle halkın nabzını tuttuklarını söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti'den vazgeçen olmadığını söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Anadolu Yayıncılar Derneği'nde gazetecilerle bir araya geldi.

Özhaseki, burada gündeme ilişkin gelişmeler ve AK Parti'nin seçim hazırlığı konularında açıklamalarda bulundu.

Türkiye gazetesinin haberine göre anket çalışmaları yürüttüklerini belirten Özhaseki, toplumun nabzını tutmaya çalıştıklarını söyledi.

"'AK PARTİ'YE NEDEN KIRGINSINIZ?' DİYE SORDUK" 

Özhaseki, yaptıkları çalışmalarda toplumun AK Parti'ye kırgınlık nedenlerini incelediklerini belirterek, "Antalya, Ankara, Adana, İstanbul ve Mersin gibi büyükşehirlerde, ‘AK Parti’ye neden kırgınsınız?’ diye sorduk.

"SURİYELİLER, EKONOMİK MESELELER" 

İstanbul’da birinci sırada Suriyeli sığınmacılar, ikinci sırada ekonomik meseleler, Ankara’da da birinci sırada ekonomik, ikinci sırada Suriyelilerle ilgili meseleler çıktı. Biz şimdi bunları birebir takip ediyoruz.

"SORUNLARI AK PARTİ ÇÖZECEK DİYORLAR" 

‘Ben artık AK Parti’den vazgeçtim’ diyen yok. ‘Ümidiniz yok mu AK Parti’den? Vaz mı geçtiniz?’ diye soruyoruz, asla ‘evet’ cevabı yok.

‘Bu sorunları kim çözecek’ diye soruyoruz, yüksek oranda ‘AK Parti çözecek’ diyorlar." dedi.

"YÜZDE 50'Yİ ÇOK RAHAT GEÇEBİLİYORUZ" 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusuna da değinen Özhaseki,  "Cumhurbaşkanımızın ismiyle yapılan anketlerde, çok açık ara Cumhurbaşkanımız önde. Yüzde 50’yi çok rahat geçebiliyoruz." diye konuştu.

ÖZHASEKİ BASIN TOPLANTISINI YAPMADAN ÖNCE
ŞANLIURFA'DA İZOL AŞİRETİ CHP'YE GEÇTİ

AK Parti’den, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’da düzenlediği toplantıya katıldıktan sonra istifa eden AK Parti Şanlıurfa kurucularından eski Merkez İlçe Başkan Yardımcısı iş adamı  Cengiz İzol CHP saflarına katıldı.

İzol Aşireti’nin önde gelen isimlerinden olan Av. Cengiz İzol  CHP’ye katılarak sosyal medya hesabından “Geliyor gelmekte olan” dedi.

CHP Genel Merkezine oğlu ve CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ile giden Şanlıurfalı İş adamı Cengiz İzol, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

Cengiz İzol'un CHP'ye katılım rozetini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı. Cengiz İzol,  Aziz Aydınlık  ve Kemal Kılıçdaroğlu bir de hatıra fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler