Bu hanımefendi kim mi?

Bu hanımefendi kim mi?

Anneler günü (8 Mayıs) Çankırı Atatürk Stadında oynanacak Çankırı Belediyespor - Alanyaspor karşılaşmasını 4 bayan hakem idare edecek.

8 Mayıs 2011 Pazar yani Anneler Gününde Çankırı Atatürk Stadında oynanacak ligin son maçı Çankırı Belediyespor - Alanyaspor karşılaşması adeta şölen havasında geçecek.

Çankırı Belediyespor Kulübü tarafından maçın oynanacağı Atatürk Stadı Anneler Günü'ne özel olarak hazırlanıyor. Tribünleri dolduracak "eli öpülesi annelere" sanatçı Sevgi Petek özel bir konser verecek. Bununla birlikte yine kulüp yönetimi "anneler" için sürpriz hediye çantalar hazırladı. Hazırlanan hediye çantalar tribünlerde yerlerini alan annelere günün anısına armağan edilecek.

Pazar günü gerçekleştirilecek organizasyon ile ilgili olarak konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali Türkiye'de bir ilki daha gerçekleştirecekleri için mutlu olduklarını belirterek, "Pazar günü meşin yuvarlağa sadece anneler için dokunulacak. Futbolcuların, teknik heyetin anneleri, eşleri, çocukları ve Çankırılı kadınlarımız hep birlikte bu coşkuya ortak olacağız. Tüm Çankırılı ve futbola sevdalı kadınları pazar günkü maça davet ediyorum. 2009 yılından bu yana Çankırı'da futbolun şiddetli yüzünü değil, centilmen yüzünü göstermeye çalıştık. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade etmeye gayret ettik. Pazar günü Çankırılı kadınlar sevgi, dostluk ve dünya anneleri için Atatürk stadını dolduracak. Sırf kadınların izlediği bir futbol maçında neler olacağını birlikte görelim. Var mısınız?" diye konuştu.

Başkan Karaali sözlerini "Anneler günü nedeniyle oluşturduğumuz bu projede bize destek vererek annelerimizi hediyesiz bırakmayan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mahmut Özgener ve Yönetim Kuruluna, Safir Tuz'a ,Salti Tuz'a, Ekmekçioğlu Kuruyemiş'e ve Anadolu Gösteri Kongre Merkezine teşekkür ederiz." şeklinde tamamladı.

dilan-hakem-resim-04.jpg

MAÇIN 4 HAKEMİ DE BAYAN
Futbol Federasyonu ile ortaklaşa hazırlanan organizasyona MHK de bayan hakemler atadı. Haber başlığımızda sorduğumuz sorunun yanıtı ise işte burada!

Pazar günü oynanacak olan Çankırı Belediyespor - Alanyaspor karşılaşmasının orta hakemi İstanbul bölgesinden Dilan Deniz Gökçek.

Gökçek'in yardımcılıklarını ise FİFA Yardımcı hakemi Sibel Yamaç ile İzmir bölgesinden Belgin Kumru yapacaklar. Maçın 4. hakemi ise Tekirdağ bölgesinden Neslihan Muratdağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler