"Bu teröristlere okuma hakkı vermeyeceğiz"

"Bu teröristlere okuma hakkı vermeyeceğiz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresi için geldiği Samsun'da Boğaziçi Üniversitesi'nde gözaltına alınan öğrencilerle ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6’ncı İl Kongresi’ne katılmak üzere Samsun’a geldi. Çarşamba Havalimanı’nda protokol tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra kongrenin yapılacağı Tekkeköy İlçesi’ndeki Yaşar Doğu Spor Salonu’na geçti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada; İstanbul'da bir üniversitede imanlı, milli, yerli gençlik Afrin ile ilgili lokum dağıtırken, komünist, vatan haini gençlerin onların masalarını dağıtmaya yeltendiklerini söyleyerek, “Bunlar terörist gençler. Bu terörist gençlerle ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz ve bunların eşkallerini her şeyi belirleme suretiyle, bu terörist gençlere, bu üniversitelerde okuma hakkını vermeyeceğiz. Üniversite terörist gençlik yetiştirmez. Üniversite, vatanına, milletine hizmet edecek bir nesil yetiştirir. Biz işte bunun için yıllardır her fırsatta Rabiamızı haykırıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler