Bunu da yaptılar: Karatay İlçe Müftülüğü kadınların 'yüzünü' buzladı

Bunu da yaptılar: Karatay İlçe Müftülüğü kadınların 'yüzünü' buzladı

2023 yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan hafızlara yönelik Karatay İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda belge takdim programı düzenlendi. Töreninde çekilen fotoğraflarda kadınların yüzleri buzlandı.

Harcamaları ve 'fetvalarıyla' sık sık tartışılan Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2023 yılı II. Dönem Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan hafızlara yönelik Karatay İlçe Müftülüğü Konferans Salonu'nda belge takdim programı gerçekleştirildi.

Programa; Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şube Müdürü Şakir Eğri, Şube Müdürü Fatih Coşar, Kuran Kursu öğreticileri, din görevlileri ile hafızların aileleri katıldı.

Kuran okunması ve Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’nun yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan program, Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’nin yaptığı teşekkür konuşmasının ardından plaket ve belge takdimi ile sonra erdi.

kapak-083908.jpg

KADINLARIN 'YÜZÜNÜ BUZLADILAR'

Dağıtım töreninde hafızlık diploması alan kadınların yüzlerinin buzlanarak sosyal medyada paylaşılması ise dikkat çekti.

Erkek hafızlarla çektirilen fotoğrafta buzlama yapılmazken, kadın hafızların fotoğrafları kapatıldı.

RESMİ SİTEDE PAYLAŞILDI

Söz konusu fotoğraflar, müftülüğün resmi sitesinde paylaşıldı.

083742616-11.jpg

083748475-22.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler