Bursa'da aile katliamı! Özel harekat polisinin saçtığı dehşette yeni ayrıntılar ortaya çıktı

Bursa'da aile katliamı! Özel harekat polisinin saçtığı dehşette yeni ayrıntılar ortaya çıktı

Bursa'da özel harekat polisi, aralarında husumet bulunan annesini, iki ağabeyini ve yengesini olmak üzere 4 kişiyi öldürdü. Korkunç cinayete ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

BURSA'nın Orhangazi ilçesi Gölyolu Çamlık mevkiinde edinilen bilgiye göre, Bingöl Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Adem Ergüner, izin alarak ailesinin yaşadığı Orhangazi ilçesine geldi.

Adem Ergüner, daha önceden ailesiyle aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunurken yeniden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyürken Adem Ergüner beylik tabancasıyla annesi Bedriye Ergüner, ağabeyi Remzi Ergüner, yengesi Fatma Ergüner ve diğer ağabeyi Mehmet Ergüner'i tabancayla vurarak yaraladı.

Adem Ergüner olay yerinden kaçarken sesleri duyan yurttaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde annesi Bedriye Ergüner, ağabeyi Remzi Ergüner, yengesi Fatma Ergüner'in hayatını kaybettiğini belirlerken, Mehmet Ergüner de olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağabeyi Mehmet Ergüner yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Zanlı, Adem Ergüner kaçtıktan kısa bir süre sonra Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

NEDENİ AĞABEYİNE VERDİĞİ PARAYMIŞ!

Polis memuru Adem Ergüner, geçen sene müteahhit olan ağabeyine kendisine daire yapması için otomobilini satıp 175 bin lira verdi. Müteahhit ağabey daireyi maliyet artışı sebebiyle yapamadı.

Polis memuru, ağabeyinden arabanın güncel değeri kadar para istedi. Ölen müteahhit ağabeyi 'sana 100 bin lira daha fazla, yani toplamda 275 bin lira verebilirim' dedi. Bugünün şartlarında sattığı aracının 600 bin lira olduğunu, bu parayı istediğini ifade eden polis memuru, aralarındaki alacak verecek anlaşmazlığı sebebiyle dehşet saçtı.

2 çocuğunu eşiyle Eskişehir'e bırakıp aile fertleriyle görüşmeye gelen polis memuru, toplamda 4 kişiyi öldürdü. Mehmet ve Remzi Ergüner'in 2 çocuğunun olduğu öğrenildi.

CİNAYET ANI KAMERALARA YANSIDI

Öte yandan, zanlı Adem Ergüner'in olaydan yaklaşık 20 dakika önce geldiği, etrafta keşif yaptığı, ardından otomobilden indiği, annesi, abileri ve yengesinin bulunduğu cipe karşıdan gelirken ateş etmeye başladığı, ardından da geldiği otomobile binerek olay yerinden hızla uzaklaştığı görülüyor.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturması sürüyor.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: AMELE GÖRÜYORLAR

Gözaltına alındıktan sonra emniyetteki sorgusu tamamlanan cinayet zanlısı Adem Ergüner'in ilk ifadesi ortaya çıktı.

Adem Ergüner, müteahhitlik yapan ağabeyi Mehmet Ergüner’den ev almak için geçen yıl 175 bin TL verdiğini ancak ağabeyinin evi yapmadığını belirterek, "Ben arabamı satarak o parayı vermiştim. Arabamın bugünkü değeri 600 bin TL" dediği öğrenildi. Adem Ergüner ifadesinde "175 bin TL için böyle bir olayı yaptım. 8 yaşından bu yana çalışma hayatı içindeyim. Ailenin amelesi olarak görülüyordum. Bu da zoruma gidiyordu. Hakkımın yendiğini gördüm. Hepsini olay yerine çağırdım ve geldiklerinde de durmadan ateş ettim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler