Bursa'da fabrikada patlama! 3 işçi hayatını kaybetti

Bursa'da fabrikada patlama! 3 işçi hayatını kaybetti

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Otosansit Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren sentetik iplik boyama fabrikasında bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayda 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Olay, saat 15.10'da, merkez Yıldırım ilçesi Otosansit Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren sentetik iplik boyama fabrikasında meydana geldi. Fabrikada henüz bilinmeyen nedenle büyük gürültüyle patlama meydana geldi, ardından da yangın çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye, polis ile arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi. 

Yangın büyümeden ekipler tarafından söndürülürken, olayda yaralanan işçilerin ilk müdahalelerinin ardından hastanelere sevk edildikleri bildirildi.

Bursa Valiliği, dinamit uzmanlığı üzerine çalışan fabrikada meydana gelen patlamada 2 kişinin öldüğünü, 3 kişinin yaralandığını açıkladı.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA
Vali Yakup Canbolat’ın verdiği bilgiye göre, Yıldırım Otosansit Sanayi Sitesi’nde dinamit üretimi yapan bir iş yerinde patlama oldu. Üretim yapıldığı esnada dinamitlerin birden infilak etmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan iş yeri sahibi İsmail Kasap ve işçilerden Ferhat Göral kurtarılamadı. Yaralılar Şura Şensoy, Serdar Sağdıç ve Bilal Özden’in ise tedavisi sürüyor.

SON DAKİKA: Yaralılardan Şura Şensoy'un da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi...

bursa-patlama-can-kayiplari-resim-04.jpg

Patlamada yaşamlarını yitiren Ferhat Göral (solda), İsmail Kasap (sağda üstte) ve Şura Şensoy (sağda altta)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler