Bursada facia: 2si çocuk 3 can kaybı

Bursa'da facia: 2'si çocuk 3 can kaybı

Çıkan yangında 2'si çocuk 3 kişi yaşamını yitirdi.

Bursa'da 2 katlı ahşap evde çıkan yangında 4 yaşındaki Nazlı, 6 yaşındaki Zeynep Taşçı kardeşler ile 18 yaşındaki hala Ecem Taşçı yanarak öldü. Yangında, Taşçı kardeşlerin anneleri, babala dedeleri ve babaanneleri yaralandı.

Yangın, Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesinde saat 20.15 sıralarında Taşçı ailesinin oturduğu evde başladı. İnşaat işçisi Serhat (35) eşi Selma Taşçı'nın (34) oturduğu iki katlı ahşap evin üst katında, kömür sobasından sıçrayan kıvılcım perdeleri tutuşturdu. Kısa sürede büyüyen alevler, Taşcı çiftinin kızları Nazlı ve Zeynep Taşçı ile halaları Ecem Taşçı'nın yanarak ölmelerine neden oldu.
 
Yangın sırasında evin alt katında bulunan Serhat Taşçı, eşi Selma, annesi 65 yaşındaki Hasibe ve 68 yaşındaki babası Ahmet Taşçı hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulansla devlet hastanesine kaldırılıp tedaviye alındı. Alevler çevredeki binalara sıçramadan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığınca başlandı.
 
ecemtasci-bursa-sozcu-resim-021.jpg
 
YEĞENLERİYLE BİRLİKTE ÖLDÜ 
 
Yangın sırasında 65 yaşındaki annesi Hasibe ve babası 68 yaşındaki Ahmet Taşçı’yı dışarı çıkaran Ecem Taşçı, yeğenleri Zeynep ve Nazlı’nın alevler içinde kaldığını görünce tekrar içeriye girdi. Ahşap olan binanın ikinci kat oturma odasının birinci katın üstüne çökmesi sonucu Ecem Taşçı da yeğenleriyle birlikte öldü.
 
Bir süre önce evlendiği ve evliliğinin ilk günü eşi ve kayınvalidesi ile tartıştığı için ağabeyi ve babasının evine geldiği ortaya çıkan Ecem Taşçı, internetteki sosyal paylaşım sitesinde, "Hayallerimde hep doktor olmak vardı, ama imkansızlıklar yüzünden okulumu bitiremedim, hayallerimi gerçekleştiremedim" derken; 15 gün önce arkadaşı ile birlikte elini üfleyerek çektirdiği resmi 'Hayallerimsin' başlığıyla paylaştığı ortaya çıktı. (Fotoğraftaki kırmızı kazaklı)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler