Bursa'da gece kulübü işletmecisine otoparkta infaz

Bursa'da gece kulübü işletmecisine otoparkta infaz

Bursa’da gece kulübü işletmecisi Bülent Karakuş otoparktaki aracına giderken yanına yaklaşan otomobilden inen bir kişi tarafından önce darp edildi, ardından tabanca ile başından vuruldu. Olay anı çevredekiler tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

İNSANI dehşete düşüren olay, dün gece saat 20:45 sıralarında Merkez Nilüfer ilçesi, Çamlıca Mahallesi, Eğitimciler Caddesi'nde meydana geldi.

Gece kulübü işletmecisi olduğu öğrenilen Bülent Karakuş, Çamlıca Parkı'nın otopark bölümünde bulunan otomobiline doğru yürüdüğü sırada yanına yaklaşan araçtan inen kimliği belirsiz kişi tarafından önce darp edildi.

Yaşanan arbede sırasında toplanan çevredekilerin tepki gösterdiği saldırgan, iddiaya göre tabancanın kabzasıyla defalarca yüzüne vurduğu Karakuş'un başına ateş ederek olay yerinden otomobille kaçtı.

Karakuş, kanlar içerisinde yere yığılırken ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki kontrollerinde Bülent Karakuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise olay yerinde incelemede bulundu.

Şüphelinin kaçtığı aracı takibe alan polis, olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta Misi Mahallesi mevkisinde terk edilmiş halde buldu.

Bülent Karakuş'un cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

DARP ANI KAMERADA

Otoparkta yaşanan olayda Bülent Karakuş'un, saldırgan tarafından darp edilip, tabanca ile vurulduğu dehşet dolu anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şüphelinin Karakuş'u darp ettiği ve çevredekilerin duruma tepki gösterdiği görülüyor.

Bülent Karakuş

4 GÜN SONRA GÖRÜLECEK CİNAYET DAVASINDA HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKTI

Öte yandan Bülent Karakuş'un, 29 Ağustos 2022 tarihinde gece kulübü önünde taksi şoförü Murat Kayalı'nın hayatını kaybettiği, işletmede çalışan Mehmet C. ve Zülküf A.'nın ise ağır yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında açılan davada şikayetçi taraf olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili davanın da 29 Eylül tarihinde Bursa 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüleceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler