Bursa'da göçük faciası! 2 kardeş kurtarılamadı

Bursa'da göçük faciası! 2 kardeş kurtarılamadı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, iş makinesiyle yapılan kanalizasyon kazısı sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalan iki kardeş yaşamını yitirdi.

ELİM olay, dün akşam saat 18:30 sıralarında Ülküköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müstakil bir evin kanalizasyon hattı için kepçe ile kazı çalışması yapıldığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle toprak kayması yaşandı.

Kazı alanında çalışan İbrahim Uysal (35) ve ağabeyi Mehmet Vefa Uysal (50) göçük altında kaldı. Durumu gören çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi.

İKİ KARDEŞİN CENAZESİ ÇIKTI

Ekiplerin yaklaşık iki saat süren çalışması sonucunda ulaşılan iki kardeşin hayatını kaybettiği belirlendi. Uysal kardeşlerin cenazeleri, olay yeri incelemesinin ardından Mudanya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.