Bursada katliam gibi kaza

Bursa'da katliam gibi kaza

Bursa'nın Gemlik ilçesinde, sünnet cemiyetinden dönen aileyi taşıyan otomobil sulama kanalına çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kaza dün gece saatlerinde Gemlik-Orhangazi karayolu üzerinde meydana geldi.

Orhangazi'de anahtarcılık yaptığı öğrenilen Kazım İşler (57), 16 VR 434 plakalı otomobille yanına eşi Hatice İşler (53) kızı Kübra İşler (22), torunu Ahmet Berat Şahin (7), Berat'ın annesi Dilek Şahin (33) ve baldızı Ayşe Çiğdem'i (56) alarak bir tanıdığının sünnet şölenine katılmak için Gemlik'e gitti. Gece 23.00 sıralarında ailesini alarak Orhangazi'ye dönmek için yola çıkan Kazım İşler, İmam Dinlenme tesisleri yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil yolun sağ tarafından bulunan sulama kanalına çarptı. Araçta bulunan 6 kişiden 56 yaşındaki Ayşe Çiğdem olay yerinde hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜNÜN KALBİ DURDU TEKRAR HAYATA DÖNDÜ YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Kazanın ardından olay yeri adeta savaş alanına döndü. Diğer sürücülerin haber vermesiyle kaza yerine itfaiye ekipleri ile birlikte çok sayıda ambulans sevkedildi. Otomobilde bulunan yaralılar Ahmet Berat Şahin, Hatice İşler ve Dilek Şahin ambulanslara konarak Gemlik ve Bursa'daki hastanelere sevkedildi. Araç içinde sıkışan otomobil sürücüsü Kazım İşler ise Gemlik itfaiyesi ekiplerinin yaklaşık 20 dakikalık çalışması ile sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Sedyeye konan yaralı Kazım İşler'e sağlık ekipleri yaklaşık 20 dakika bulunduğu yerde müdahale etti. Zaman zaman kalbi duran ve tekrar kalp masajı ile hayata döndürülen Kazım İşler, daha sonra kalbinin tekrar çalıştırılması ile ambulansa kondu. Kazım İşler ambulansla Gemlik Devlet Hastanesine sevk edildiği esnada yolda hayatını kaybetti.

TORUNU VE KIZI HASTANEDE KURTARILAMADI

Ağır yaralı bir şekilde Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 7 yaşındaki Ahmet Berat Şahin ile 22 yaşındaki Kübra İşler ise burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Kazayı haber alan ailenin yakınları ise olay yerine akın etti. Sürücü Kazım İşler'in Has Parti Orhangazi ilçe yöneticisi olan oğlu Yusuf İşler kaza yerinde babasının sedyedeki halini görünce gözyaşlarına boğuldu.

Kaza ile ilgili olarak Gemlik Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler