Bursa'da Pelin Sezer'e 11 kurşun sıkmıştı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı

Bursa'da Pelin Sezer'e 11 kurşun sıkmıştı! Polisteki ifadesi ortaya çıktı

Bursa'da, 17 Ocak günü Pelin Sezer'i (28) tabanca ile vurarak öldürdükten sonra yakalanıp, tutuklanan Mehmet Mehdi Okulevi'nin (65) polisteki ifadesi ortaya çıktı.

BURSA'nın Mustafa Kemalpaşa ilçesi Selimiye Mahallesi İrfan Kaplan Sokak’ta meydana geldi. Ş.T., dini nikahla birlikte yaşadığını söylediği Pelin Sezer’den haber alamayınca ev sahibinden yedek anahtarı istedi.

Anahtarla eve giren Ş.T., Sezer’i kanlar içinde yerde yatarken buldu. İhbarla gelen sağlık ekipleri, Sezer’in hayatını kaybettiğini belirledi. Sezer’in tabanca ile vurularak öldürüldüğü, vücudunun çeşitli yerlerine 11 merminin isabet ettiği tespit edildi.

Cinayete ilişkin çalışma başlatan polis, geçen hafta Pelin Sezer ile Ş.T.’nin, Mehmet Mehdi Okulevi ile birlikte Mustafakemalpaşa’dan ev kiraladıklarını, Sezer’in ev sahibine Ş.T.’yi eşi, Okulevi’ni ise babası olarak tanıttığı bilgisine ulaştı.

Ekipler, cinayet şüphelisi Okulevi’nin İstanbul’a gittiğini saptadı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçti. İstanbul’da kızının evinde yakalanıp, gözaltına alınan Okulevi, Bursa’ya getirildi. Okulevi, emniyetteki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Emniyetteki ifadesi ortaya çıkan Mehmet Mehdi Okulevi’nin "Pelin ile bir tanıdığım aracılığıyla tanıştım, bana yakın davranıyordu. Evlenmek için tanımak istedim ancak buluşunca çok genç olduğu için evlenmekten vazgeçtim. 12 çocuğum var, Pelin çocuklarım yaşındaydı. Eşimden boşanmıştım. Pelin ve birlikte yaşadığı Ş.T., bir gün beni arayıp, buluşmak istediler. Buluştuğumuzda bana ‘Bize babalık yap, bağımızı koparmayalım’ dediler. Ben de bu teklifi kabul ettim. Daha sonra Pelin, benden sürekli altın yüzük, bilezik veya para istiyordu. Olay günü tekrar benden altın yüzük ve para istedi. Ben de almayı reddettim sonra tartışmaya başladık. Pelin, bıçakla benim üzerime saldırdı. Ben de o sırada yanımdaki tabancamı çıkarıp, Pelin’e doğru ateş ettim. Cinayetten sonra İstanbul’a, kızımın yanına kaçtım. Gece uyurken polisler eve gelip, beni yataktan kaldırıp, gözaltına aldılar" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler