Bursadaki vahşi cinayetin ardından yeğen çıktı!

Bursa'daki vahşi cinayetin ardından yeğen çıktı!

Sevgilisine gerekli olan kürtaj parası için amcasını ve yengesini öldüren gençten kan donduran ifadeler...

Bursa’nın Mudanya İlçesinde sevgilisine kürtaj yaptırmak için para istediği amcası ve yengesini yastıkla boğarak öldürdüğü öne sürülen 23 yaşındaki Gökhan A.'nın ifadesinde cinayetin ayrıntıları ortaya çıktı. Cinayetlerden sonra para bulmak için evi didik didik ettiği ancak bulamadığını anlatan Gökhan A. öldürdüğü yengesinin çorabı ile evde bulunan parmak izlerini sildiğini itiraf etti.

Mudanya İlçesinde önceki gün yazlık evlerinde kalan 76 yaşındaki Fahriye ve 84 yaşındaki Arif Aksu çifti dövülüp, yastıkla boğularak öldürüldü. Kış aylarını Bursa kent merkezinde bulunan evinde geçiren yaşlı çift, havaların ısınmasıyla birlikte Mudanya ilçesindeki yazlıklarında kalmaya başladılar.
 
090520131549508430802_2.jpg
 
ÖNCE DÖVÜLEREK SONRA BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜLER
Komşularından haber alamayan apartman sakinlerinin polise haber vermesi üzerine çilingir ile açtırdıkları evde yaşlı çiftin cesetleri ile karşılaştılar. Polis yaptığı incelemede Fahriye ve Arif Aksu çiftinin dövüldükten sonra boğularak öldürdüğünü belirledi. Cinayet masası dedektifleri kapının dışarıdan kilitlendiği ve evin dağınık olmasından dolayı katilin yakın çevreden olabileceği düşüncesiyle, çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
 
YEĞEN GÖRÜNTÜLERDE
Görüntülerde Arif Aksu'nun yeğeni Gökhan A.’nın 4 gün önce apartmana girdiği ve yarım saat sonra çıktığını tespit etti.
 
KÜRTAJ PARASI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Bunun üzerine gözaltına alınan Gökhan A. sorgusunda cinayeti soğukkanlılıkla anlattı. Aksu 1 yıl önce tanıştığı 24 yaşındaki sevgilisi Seda T. ile birlikte yaşamaya başladığını anlatarak, "Kiraladığım evin elektrik, su ve doğalgazı parasızlık yüzünden kesilmişti. Bir de Seda, 3 aylık hamile olduğunu söyledi. Bir kliniğe giderek bebeği almalarını istedik. Kürtaj için 4 bin lira istediler. Ben de cinayetten bir hafta önce Mudanya’ya giderek parayı amcamdan istedim. Vermedi. Bunun üzerine geçtiğimiz pazartesi günü arkadaşımın aracı ile sevgilim Seda T. ile birlikte Mudanya’ya gittim. Seda’dan araçta kalmasını istedim. Parayı vermezler ise bayıltarak alacağımı anlattım. Amcam bir gün önce ev almak için 28 bin euro ve 24 bin lira çektiğini bu paraları evde sakladığını biliyordum. Beni içeri aldılar, tekrar para istedim. Amcam ve yengem bir daha gelmememi istedi. Bunun üzerine ikisini darp edip bayılttım, daha sonra elime geçen yastıkla ikisini de boğdum." 
 
''PARMAK İZLERİMİ SİLDİM''
Gökhan A. cinayet sonrası evde parayı aradığını, ancak bulamadığını da ifade ederek şeyle devam etti: 
 
"Daha sonra yengemin çorabı ile dokunduğum yerlerde parmak izlerimi sildim, anahtarları alarak kapıyı kilitledim ve apartmandan çıktım. Arabada bekleyen Seda’ya amcam ile yengemi bayılttığımı, ama parayı bir türlü bulamadığımı söyledim. Çorabı yolda aracın camından attım. Daha sonra amcamla yengemin kışın yaşadığı evlerine geldik. Seda, yine arabada bekledi. Ben eve çıktım anahtarla evi açtım parayı aradım, bulamayınca evden çıktım. Seda’ya amcam ile yengemin öldüğünü 1 gün sonra söyledim." 
 
Gökhan A. ve sevgilisi Seda T., Mudanya Cumhuriyet Savcılığına sevk edilecekler. Polis yaşlı çifttin cinayete kurban gittiği evde yaptığı aramada, 28 bin Euro ve 24 bin lirayı mutfak dolabında bulunan tencerelerin içerisinde bularak savcılığa teslim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler