Bursa'ya şehit ateşi düştü

Bursa'ya şehit ateşi düştü

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari'de kaçakçılık olayına müdahale ederken çaya düşerek ağır yaralanan Piyade Teğmen Halis Keskin'in şehit olduğunu açıkladı.

(MSB), Hakkari’de bir askerimizin şehit olduğunu duyurdu.

MSB’den yapılan açıklamada, Derecik bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden askerlerden Piyade Teğmen Halis Keskin’in Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralandığı, hastaneye kaldırıldığı ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz” ifadelerine yer verildi.

BAKAN AKAR’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, başsağlığı mesajında “Kahraman silah arkadaşımız, 2 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize, şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

BURSA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit Halis Keskin’in acı haberi, Bursa’nın Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesindeki baba ocağına acı haberi ulaştı. Şehidin ailesi acı haber ile üzüntüye boğulurken, şehit evine Türk bayrağı asıldı.

Nazmiye-Kamil Mehmet Keskin çiftinin 2 çocuğundan biri olan şehit Keskin’in 1 yıl önce evlendiği, eşi Elif Keskin’in 4 aylık hamile olduğu ve 1 hafta önce izinden birliğine döndüğü öğrenildi.

Şehidin naaşının, Hakkari’de yarın düzenlenecek törenin ardından Bursa’ya getirileceği, Büyükorhan Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Sarnıç Mahallesindeki mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler