Burun dolgusu ile hayalinizdeki buruna sahip olun

Burun dolgusu ile hayalinizdeki buruna sahip olun

Yakın bir geçmişte burnunuzu küçültmek, düzleştirmek veya herhangi bir değişikliğe uğratmak istediğinizde bunun çözümü bıçak altına yatmanızdı.

Yakın bir geçmişte burnunuzu küçültmek, düzleştirmek veya herhangi bir değişikliğe uğratmak istediğinizde bunun çözümü bıçak altına yatmanızdı. Günümüzde kullanımı yaygın hale gelen dolgular sayesinde artık burnunuza istediğiniz şekli vermeniz düşündüğünüzden daha kolay! Cerrahi yöntemler için fazla endişeli ve tedirginseniz burun dolguları tam da size göre! Burun dolgusu İstanbul denildiğinde akla gelen kliniklerden Dr. Leyla Arvas kliniğinden operasyon hakkında daha fazla bilgi ve randevu almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz www.drleylaarvas.com

Burun Dolgusu Nedir?
Burun dolgusu İstanbul, burnunuzun şeklini istediğiniz gibi değiştirmek ve biçimlendirmek için hyaluronik dolgu maddelerinin enjekte edilmesidir. Hyaluronik asit hiçbir zararı olmayan hali hazırda vücudumuz tarafından üretilen bir maddedir. Burun dolgusu sayesinde burun köprüsü üzerindeki kambur görünümü yok edebilir, burun köprüsünün yüksekliğini arttırabilir veya arzu ederseniz burun ucunu daha sivri hale getirebilirsiniz. Ek olarak, burnun ucuna dolgu uygulayarak, onu daha ince ve daha rafine gösterebilirsiniz veya dolguyu burnu sürekli aşağı çeken kaslara enjekte ederek burun ucunu istediğiniz ölçüde kaldırabilirsiniz.

burun-estetigi-resim-011.jpg

Burun Dolgusu Nasıl Yapılır?
Burun dolgusu işlemi herhangi bir kesme veya dikme prosedürünü gerektirmez. Enjeksiyonlardan önce, cildi uyuşturmak için buz kullanılır ve doktorumuzun kararına bağlı olarak yeterince uyuşan cilde dolgu maddesi enjekte edilir. Doktor bölgeye masaj yapar. Burun dolgu maddeleri, ince çizgileri gizlemek veya çeneyi güçlendirmek için kullanılan diğer dolgu işlemlerine çok benzer. İşlem 30 dakikadan kısa sürer. Sizi istediğiniz buruna kavuşturacak bir yöntem olan burun dolgusu İstanbul, Nişantaşı'ndaki kliniğimizde deneyimli doktorumuz Leyla Arvas ve ekibi tarafından titizlikle yapılmaktadır.

Burun Dolgusunun Avantajları Nelerdir?
Burun dolgusunda kesik veya dikiş yoktur, dolayısıyla dikişlerin alınması veya iyileşmesi için ekstra süreye ihtiyacınız olmaz. Ameliyat gibi ağrılı değildir. Burun dolgusu istemediğiniz zaman kolaylıkla değiştirilebilir. Eğer sonuçlardan memnun kalmazsanız dolgu maddesi doktor tarafından çözülür ve burnunuzu eski haline veya arzu ettiğiniz başka bir şekle kavuşturabilirsiniz. Hyaluronik asit, bu yeniden yapılandırma işlemi için son derece uygun bir dolgu maddesidir. İşlem çok hızlıdır kısa sürede tamamlanır. Bu durum klinikten ayrıldığınızda günlük hayatınıza dönmenize yardım eder. 

Burun Dolgusu İşlemi Acı Verir Mi?
İşlem öncesi buruna uygulanan buz kompresi ve içlerinde az miktarda lokal anestezik içeren modern dolgu maddeleri sayesinde burun dolgusu acı vermez. Kesme veya dikme işlemlerini içermez. Elle uygulanan masaj kullanılan tekniğiyle birleştiğinde işlem oldukça acısız ve hızlı olarak tamamlanır.

burun-dolgusu-nasil-yapilir-resim-01122.jpg

Burun Dolgusu ile Burun Ameliyatı Arasındaki Farklar
Geleneksel olarak ameliyatlar burun şeklini değiştirirler. Çürük ve şişlik nedeniyle anestezi ve ciddi iyileşme süresi gerektirir, ancak sonuçlar kalıcıdır. Öte yandan burun dolgusu operasyonu işi burun şeklini herhangi bir cerrahi yöntem olmaksızın değiştirmek için küçük iğnelerle dolgu maddesi enjekte edilerek yapılır. Sonuç olarak etkileri geçicidir ve yeniden başka bir şekil verilebilir.

Burun Dolgusu Riskleri Nelerdir?
Burun dolgusu vücudumuz tarafından da üretilen hyaluronik asitten oluşan dolgu maddesiyle yapılır, dolgu maddesi tek başına zararlı değildir. Bununla birlikte burun dolgusu oldukça güvenilir bir işlemdir genel itibariyle bir enjeksiyonun içerdiği risklere sahiptir. Bunlar yaygın olarak şişme, morarma veya kanama şeklinde kendini gösterebilir. Burun dolgusu operasyonunda nadir olarak komplikasyon olarak adlandırılan durumlar gözlemlenebilir.  Genel anlamda güvenli olarak nitelendirilen burun dolgusu İstanbul, Nişantaşı'ndaki polikliniğimizde son derece hijyenik ve özenli çalışan doktorumuz ve ekibimiz sayesinde risklerin büyük çoğu elimine edilir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler