Büyükçekmece'de feci kaza: 3 ölü

Büyükçekmece'de feci kaza: 3 ölü

Büyükçekmece-Çatalca yolunda 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aralarında AK Partili Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın da bulunduğu 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Recep Alpaslan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinglerinde sunuculuk yapan Muhammed Alpaslan'ın babası olduğu öğrenildi. 

Kaza, saat 15.45 sıralarında meydana geldi. AK Partili Büyükçekmece Belediyesi Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın makam aracı ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası, Recep Alpaslan ve akrabası Arif Telli'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 4 kişi ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ancak ağır yaralı Muharrem Çağlayan da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Hastaneye yaralı olarak kaldırılan Arif Telli'nin oğulları Ömer ve Orhan Telli ile adı henüz öğrenilemeyen diğer araç sürücüsünün  tedavisinin devam ettiği belirtildi.

CENAZEYE GİDİYORLARDI
Recep Alpaslan, Arif, Ömer ve Orhan Telli ile Muharrem Çağlayan'ın aynı araçla Recep Alpaslan'ın kalp krizi sonucu ölen amcasının oğlu Hasan Alpaslan'ın cenazesine gittiği öğrenildi.

BAŞBAKAN'IN DANIŞMANININ BABASI
Kazada hayatını kaybeden AK Partili Büyükçekmece Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mitinglerinde sunuculuk yapan Muhammed Alpaslan'ın babası olduğu öğrenildi. Davutoğlu'nun mitingi nedeniyle Muş'ta olan Muhammed Alpaslan'ın kaza haberini alır almaz İstanbul'a doğru yola çıktığı belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler