Çakma Kenanın karısıyım (!)

"Çakma Kenan'ın karısıyım" (!)

İsmail Filiz'in 4 yıllık eşi, onun oyunculuğunu beğenmiyor.

'Ezel' dizisinin oyuncularından, Çankırılı'nın yakından tanıdığı  İsmail Filiz'in uzun süredir ayrı yaşadığı eşi gazetecilere konuştu. Dört yıldır sır gibi sakladığı eşi Evren Filiz, Bodrum'da oyuncuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Dizideki "Ömer Uçar" rolüyle ünlenen İsmail Filiz (36), 2006'da 15 yıldır birlikte olduğu Evren Filiz'le evlendi. Ama bunu hiç açıklamadı. 'Ezel' dizisindeki 'Eyşan' gibi gençlik aşkı olan Evren Filiz, eşinin büyüyen şöhretinin ardından Bodrum'da ortaya çıkıp, açıklama yapmaya karar verdi.

Genç oyuncunun “Ayrıldık” dediği eşi Evren Filiz ise yaptığı açıklamada, Ankara Esenboğa Otelinde 4 yıl önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek’in kıydığı nikâhla evlendiklerini söyledi ve şunları ekledi:

BAŞARILI BULMUYORUM
- "Lise sondan beri birlikteyiz. Dört senedir de evliyiz. Ben büyük bir beyin ameliyatı geçirdim. İsmail daha sonra artist olmaya merak sardı. 'Ezel' tutunca kendisinde ve hayatımızda değişiklikler oldu. Hâlâ görüşüyoruz ama sadece telefonda konuşabiliyoruz. Çekimler bitince yanıma geleceğini söyledi."

- "Söylendiği gibi ailesi çok zengin değil, para için oyunculuğa girmedi ama tanınmak istiyordu. Biz saklanıyorduk. Kızların ona hayranlığı olabilir, bana da erkekler hayran. Hâlâ onun soyadını taşıyorum."

- "Onu başarılı bulmuyorum. Bence çok iyi oynamıyor, diziden sonra çok değişti. En büyük özelliği olan dürüstlüğünü kaybetti."

- "Onu çok seviyorum, o benim bir tanem.  Ne olursa olsun o benim kocam. Boşanma söz konusu değil." (Kaynak: haberturk.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler