Çanakkale sahillerine ceset vurdu!

Çanakkale sahillerine ceset vurdu!

Cesetlerin, bir süre önce denize açılan ve Yunanistan’ın Midilli adasına gitmek isteyen kaçaklara ait olduğu bildirildi.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Sazlı ve Kayalar köyleri arasındaki sahilde 2 kişinin cesedi bulundu. Cesetlerin, bir süre önce denize açılan ve Yunanistan’ın Midilli adasına gitmek isteyen kaçaklara ait olduğu bildirildi. Bölgede başka ceset olma ihtimaline karşı arama çalışması başlatıldı.
 
Ayvacık ilçesine bağlı Sazlı ve Kayalar köyleri arasında Sazlı sahilinde, bugün sabah saatlerinde iki ceset gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, yüzleri tanınmayacak hale gelen iki kişinin, bir süre önce bölgede etkili olan lodos fırtınasında botla denize açılıp yasadışı yollardan Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmeye çalışan kaçaklar olduğunu belirledi. Kaçakların kullandığı botun batmış olabileceği ve başka cesetlerin bulunabileceği ihtimali üzerine jandarma bölgede arama çalışması başlattı. Çalışmalara Arama Kurtarma Derneği’ne (AKUT) bağlı ekipler de katıldı. Çalışmalar sürerken, iki kaçağa ait ceset otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler