ÇANDEF'in 'işgalci başkan'ı Zeynettin Aydın yeni oyun peşinde!

ÇANDEF'in 'işgalci başkan'ı Zeynettin Aydın yeni oyun peşinde!

İstanbul'da yaşayan Çankırılı derneklerin oluşturduğu ÇANDEF'in 'başkanlık' koltuğunu Şubat 2023'ten bu yana 'işgal' eden Zeynettin Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 Aralık'ta genel kurul yapılacağını duyurdu!

ÇANDEF'in Şubat 2023 tarihinde yapılması gereken olağan genel kurulunu bugüne kadar gerçekleştirmeyip başkanlık koltuğunda 'işgalci' olarak oturan Zeynettin Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla genel kurulun 3 Aralık 2023 tarihinde yapılacağını duyurdu.

İşte o paylaşım:

zeynettin-aydin-duyuru-resim-01.jpg

ÖNCE ADAY DEĞİLİM, SONRA... "OLSAMDA..."

'İşgalci Başkan' Aydın, açıklamasının daha ilk paragrafında (selamlamayı saymıyoruz) "... genel başkanlık vazifesini 3 Aralık tarihinde yapacağımız genel kurul ile bitireceğim ve yeni dönemde Feederasyon genel başkanlığına aday olmayacağım." derken, açıklamasının sonunda da; "3 Aralık tarihinden sonra Federasyon başkanı olsamda olmasamda yine kaldığımız yerden..." cümlesini kurabiliyor! (de-da'lar ayrı yazılır lakin işgalci başkan'ın türkçe derslerine tapucu müdürün eşi girdiğinden öğrenememiş!)

'İşgalci Başkan' Zeynettin Aydın gerçekten öylesine bir şahsiyet ki; Kendisi 'zeka küpü', karşısındakiler de 'eh işte' (!)...

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler