Çankırı Ak Partide sürprize devam!

Çankırı Ak Parti'de sürprize devam!

Heim Medikal A.Ş.'nin (!) Yönetim Kurulu Başkanı da Ak Parti Çankırı listesinden aday adayı oldu...

Çankırı Ak Parti listesinden aday adayları arasına bir sürpriz isim daha katıldı. Halen Eldivan ilçesinde enkaz halinde duran Heim Medikal A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Pekiner Ak Parti Çankırı listesine aday adayı olarak ismini yazdırdı.

25 Temmuz 2005'te Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Eldivan ilçesindeki Heim Kan Ayrım Kiti İmalat Fabrikasının o günlerdeki maliyetinin 5 milyon euro olduğu ifade ediliyordu. Türk-Alman ortak yapımı olan ve 54 bin metrekarelik alanda kurulu olan fabrika kısa zamanda kapanmış ve geçtiğimiz günlerde (10 Mart 2011) Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten'in satın almasıyla noktalandı..

Ak Parti Çankırı aday adayları listesine 6. isim olarak yazılan Çiğdem Pekiner halen TTT Gayrimenkul Danışmanlık ve Yatırım Şirketi Genel Müdürü olmakla birlikte, Türkiye Oryantiring Federasyonu yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmakta.

KENE SPREY PAZARININ ÖNEMLİ İSMİ!
Sözcü18 haber merkezinin yaptığı araştırmada Çiğdem Pekiner'in aynı zamanda kamuoyunu uzun süre meşgul eden "kene" ölümlerini engelleyici olarak hazırlanan ve piyasaya sürülen "kene spreyi"nin de imalatçısı olarak karşımıza çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler