Çankırı Baro Başkanı Deniz Adalet Bakanı Gül'e çok kızmış

Çankırı Baro Başkanı Deniz Adalet Bakanı Gül'e çok kızmış

Çankırı Baro Başkanı Av. Mustafa Deniz, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün gazeteci Sedef Kabaş gözaltındayken Twitter'dan yaptığı paylaşımla ilgili bir paylaşım yaptı.

Son günlerde ülke gündeminin önemli olaylarından biri olan gazeteci Sedef Kabaş'ın TELE1'de katıldığı programda "Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur" sözleriyle,başlayan süreç, Kabaş'ın önce gözaltına alınması ve sonrasında çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gitmesiyle sonuçlanmıştı.

Gazeteci Sedef Kabaş'ın Emniyet'teki sorgusu devam ederken Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün Twitter'dan attığı mesaj anlaşılır gibi değildi.

"Milletimizin oylarıyla seçilmiş Cumhurbaşkanımızı hedef alan, edepten nasipsiz, çirkin sözleri lanetliyorum. Haset ve nefretten doğan bu hadsiz ve hukuksuz ifadeler, milletin vicdanında ve adalet önünde hak ettiği karşılığı bulacaktır."

ÇANKIRI BARO BAŞKANI DENİZ'DEN BAKAN GÜL'E TEPKİ

Çankırı Baro Başkanı Av. Mustafa Deniz bugün, Bakan Gül'ün bu paylaşımı ve sonrasında gazeteci Sedef Kabaş'ın tutuklanarak cezaevine gönderilmesiyle birlikte Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün Cumartesi günü yaptığı paylaşımı etiketleyerek "Bu yaptığın yargısız infaz ve talimattır sayın bakan" dedi. Deniz paylaşımını sosyal medyada 'kızgınlık' ifadesi olan emojiden iki tane kullanmayı da ihmal etmedi.

İşte o paylaşım:

mustafa-deniz-paylasimi-resim-01.jpg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler