Çankırı Barosu'nda yeniden Erkan Köroğlu

Çankırı Barosu'nda yeniden Erkan Köroğlu

Çankırı Barosu Başkanlığı'nın 16'ncı Olağanüstü Genel Kurulu'ndan mevcut başkan Av. Erkan Köroğlu yeniden başkan olarak çıktı.

Çankırı Barosu'nun bugün yapılan seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda Av. Erkan Köroğlu ve Av. Savaş Yağcı'nın listeleri yarıştı. Köroğlu'nun listesi 47, Yağcı'nın listesi ise 30 oy aldı.

Av. Erkan Köroğlu Başkanlığındaki yeni Çankırı Barosu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Av. Ali Eraslan, Av. Hüseyin Sipahi, Av. Melike Uzgör, Av. Yasemin Öğüt, Av. Mustafa Tarhanacı ve Av. Derya Aslan.

Disiplin Kurulu: Av. Ahmet Bayramoğlu, Av. Rüstem Karadeniz, Av. İsmail Su

Denetleme Kurulu: Av. Ramazan Oğuz, Av. Emine Deniz, Av. Tuba Atılkan

T.B.B Üst Kurul Delegeleri: Av. Mustafa Karagülle, Av. Dilaver Erdoğan

AV. ERKAN KÖROĞLU: ÇANKIRI BAROSU KÜÇÜK AMA GÜÇLÜ BİR BARO'DUR
Yapılan seçimler sonrası Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Çankırı Barosu Başkanı Av. Erkan Köroğlu; "Avukatlar kendilerine yakışır bir seçim yaptı. Omuzlarımızda mevcut bir yük vardı şimdi daha fazla yük yüklendik. Daha iyi bir şekilde çalışacağız. Çankırı'ya yakışır bir seçim gerçekleştirmenin onurunu yaşıyorum. Genel Kurul'da da ifade ettim size de aktarayım; Çankırı Barosu küçük bir baro değildir. Üye sayısı az olmasına karşın Türkiye'nin güçlü bir barosudur. Genel kurulumuza ilgi gösteren tüm meslektaşlarıma şükranlarımı sunuyorum" dedi.

43239414_10156906563768701_7110437578230202368_n.jpg

erkan-koroglu-savas-yagci-resim-010.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler