Çankırı Barosu'nun yeni başkanı Av. Mustafa Deniz

Çankırı Barosu'nun yeni başkanı Av. Mustafa Deniz

Çankırı Barosu'nun bugün yapılan olağan seçimli kongresinde Av. Erkan Köroğlu ile birlikte yarışan Av. Mustafa Deniz, 50'ye karşı 73 oyla baro başkanlığına seçildi.

Çankırı Barosu'nun 4 kez ertelenen 17'nci Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleşti. Seçimli genel kurulda Av. Erkan Köroğlu ile Av. Mustafa Deniz'in listeleri yarıştı. Yapılan seçimler sonucu Av. Mustafa Deniz'in listesi 50'ye karşın 73 oyla seçimi kazanan taraf oldu.

Çankırı Barosu'nun çiçeği burnunda Başkanı Av. Mustafa Deniz, seçim sonrası yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Baromuzu daha ileriye götürmek için baro başkanlığına yapmış olduğum adaylığım neticesinde sayın meslektaşlarımın teveccühü ile Çankırı Barosu 17. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimde ben ve diğer meslektaşlarımızın bulunduğu listemiz yönetime layık görülmüştür. Öncelikle tüm meslektaşlarımıza; yapılan seçimde demokratik bir tutum ve uyum içerisinde oluşumuz göz önünde bulundurularak teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Bu zamana kadar meslektaşlarımızın oyları ile Baro Başkanlığı görevini yerine getiren tüm baro başkanlarımıza ve baromuzun bugünlere kadar gelmesinde emeği geçen tüm meslektaşlarımıza ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz.

Ülkemizi derinden etkileyen pandemi sürecinde hayatını kaybeden yurttaşlarımızı ve adaletin tecellisi için hukuk alanında faaliyet gösteren tüm meslektaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Tüm meslektaşlarımızın üzerinde konsensüs sağlayacağı, birlik ve beraberliğin daim olacağı, toplumsal reaksiyonlara cevap verebilen bir sivil toplum kuruluşu olma hedefiyle ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılapları doğrultusunda Çankırı Barosu olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Yapılan seçimin öncelikle Çankırı Barosu, Çankırı'mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diler, savunma makamının yılmaz bekçilerine saygılarımızı sunarız."

SEÇİMLER SONRASINDA OLUŞAN YENİ YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu: Av. Ali Kedersiiz, Av. Berivan Çiğdem Bilici, Av. Hüseyin Yılmaz, Av. Serbay Gider, Av. Evren Yücelen, Av. Bekir Demirbağ, Av. Derya Aslan Taşkıran

Disiplin Kurulu: Av. Ayşe Buket Uysal, Av. Yasemin Küçükertan, Av. Yasemin Öğüt

Denetleme Kurulu: Av. Osman Kandeğer, Av. Muhammed Yavuz İnci, Av. Rıdvan Sarıkaya

Barolar Birliği Delegeleri: Av. Şerafettin Sami Yıldırım, Av. Savaş Yağcı, Av. Gamze Yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler