Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk görevden alındı

Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk görevden alındı

Son dakika bilgisine göre; Uzun bir süredir Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Hasan Öztürk, yeni başkan İsmail Hakkı Esen tarafından görevinden alındı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği son dakika bilgisine göre; 2014 yerel seçimleri sonrası o günün belediye başkanı İrfan Dinç tarafından 'Başkan Yardımcılığı' görevine getirilen Hasan Öztürk, bugün Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen tarafından görevinden alındı. Öztürk'ün Muharlıklar Müdürü olarak atandığı öğrenildi.

ODA YOK! MASA-SANDALYE YOK! İŞİN KÖTÜSÜ PERSONEL DE YOK!
Çankırı Belediyesi'nde 'Muhtarlıklar Müdürlüğü' adıyla bir müdürlük bulunmakta! Bu müdürlüğe son olarak eski belediye başkanı Hüseyin Boz Park Bahçeler'de görevli Erdal Yurtlu'yu atamıştı. Bu müdürlüğün bugüne kadar ne odası var ne de personeli! Masa ve sandalyesi olmayan Muhtarlıklar Müdürlüğü'nün görevden alınan müdürü Erdal Yurtlu da yeni müdür Hasan Öztürk'ün görevlendirilmesiyle bugünden itibaren Fen İşleri'nde görev yapacak. 

Öte yandan Çankırı Belediyesi'nde 'Başkan Yardımcılığı' görevinde bulunan diğer iki isim; Selahattin Aykurt ve Hasan Şuayip Büyükyavuz'la ilgili 'görevden alınma' kararlarının önümüzdeki sıcak saatlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

HASAN ÖZTÜRK KİMDİR?
1961 yılında Çankırı'da doğdu. 1989 yılında Çankırı Tekel Tuz İşletme Müdürlüğünde işçi statüsünde çalıştıktan sonra 1993 yılında Çankırı Belediyesi'nde memur olarak göreve başladı. Görevde Yükselme Yönetmeliği kapsamında yapılan sınav sonucunda Gelir Müdürü kadrosuna atandı. 12 yıl boyunca aynı görevi yürüten Öztürk, 2014 Yerel Seçimler sonrası Çankırı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Öztürk, evli ve üç çocuk babası. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler