Çankırı Belediye Başkanı Esen: 30 Ağustos Zaferi ibretlik mesajlarla doludur

Çankırı Belediye Başkanı Esen: 30 Ağustos Zaferi ibretlik mesajlarla doludur

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97. yıldönümü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97'nci yıldönümü mesajında; Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan kurtuluş mücadelesinin hür doğmuş ve hür yaşamış Türk milletinin tarihine gurur duyulacak bir başarı olarak yazıldığını kaydetti. Esen, mesajında şu ifadelere yer verdi. 

“‘Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır!’ diyerek en başından önemli bir yol haritası çizen büyük lider Mustafa Kemal’in önderliğinde başlatılan direniş hareketine Türk halkının destek vermesi ve Türk ordusunun 26 Ağustos 1922 tarihinde işgal kuvvetlerini büyük taarruz hareketi ile bozguna uğratması, milletimizin hür yaşama iradesinin somut bir göstergesidir.  97 Yıl önce sömürgeci devletlerin planlarını alt üst eden 30 Ağustos Zaferi, dünden bugüne Türk milletinin var oluşuna, birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzuruna dair hain projeler içerisinde olanlara da ibretlik mesajlarla doludur. 

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını minnet ve saygıyla anıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler