Çankırı Belediye Başkanı Esen ikinci kez 'mazbata'yı aldı

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ikinci kez mazbatayı alarak görevine başladı. Kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Esen, mazbata alımının Cuma günü ve Kadir Gecesi olmak üzere mübarek iki güne denk geldiğini söyledi.

ÇANKIRI Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen İsmail Hakkı Esen, mazbatasını aldı. Resmen göreve başlayan Esen’in tören konuşmasındaki ilk sözü "Nerede kalmıştık?" oldu.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde MHP’den aday gösterilen ve seçmenin yüzde 59,80’lik oyunu alarak ikinci dönemin vizesini alan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, mazbatasını Çankırı Adliyesi Konferans Salonunda İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özge Aslan’ın elinden aldı.

Başkan Esen’i MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Pelin Yılık, parti üyeleri ile MHP Belediye Meclis Üyeleri de yalnız bırakmadı.

Doğup büyüdüğü şehre ikinci kez hizmet etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Esen, burada yaptığı konuşmada bu süreçte kendisine destek veren ailesine, parti teşkilatına, seçim sürecinde görev alan tüm çalışanlara ve hemşehrilerine teşekkür etti.

Daha sonra ekibi ile birlikte makamına gelen Esen’i Belediye önünde personeli ve vatandaşlar karşıladı. İstiklal Marşı’nın ardından dualar eşliğinde kesilen kurbanın kanı da "Allah utandırmasın" diyerek Esen’in alnına sürüldü.

ESEN: ARTIK YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM

Kendisini karşılayan kalabalığa seslenen Esen, mazbata alımının Cuma günü ve Kadir Gecesi olmak üzere mübarek iki güne denk geldiğini söyledi.

2019 yılında aldığı mazbatadan sonra canla başla mücadele ettiklerini söyleyen Esen, artık yeni şeyler söylemek gerektiğinin altını çizdi. Çankırı'nın daha yaşanabilir, daha konforlu bir şehir olması için bugüne kadar kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan ekibi ile hizmet etmeye gayret ettiklerini belirterek bu durumun devam edeceğini belirtti.

baskan-esen-cankiri-belediye-mazbata-resim-02.jpg

"KANIMIZIN SON DAMLASINA KADAR HİZMET ETMEYE GAYRET EDECEĞİZ"

Halkın kendilerinden beklediklerinin, üzerlerine verilen sorumlulukların farkında olduklarını dile getiren Esen, "Beklentiler çok daha yükseldi, ama beş yıl içerisinde yaşadığımız bütün olumsuzluk, hayat şartlarına rağmen, hastalıklar, depremler, doğal felaketler, dünyayı kasıp kavuran felaketlere rağmen şehrimize 63’ü büyük olmak üzere 178 tane proje ile yıllardır yapılmayan, şehrin çok ihtiyacı olan projeleri hayata geçirdik. Buradan bize destek veren çok kıymetli hemşerilerime, özellikle meclis üyelerime ve personelime çok teşekkür ediyorum. Hep güç kuvvet verdiler, bizim arkamızda durdular. Bundan sonraki süreçte de Çankırı için seçimden ziyade gelecek nesiller için çok geri kalmış, garip kalmış şehrimiz için elimizden gelen gayreti, kanımızın son damlasına kadar hizmet etmeye gayret edeceğiz." şeklinde konuştu.

Resmen göreve başlayan Esen, kalabalığın tezahüratları eşliğinde makamına geçti.

ismail-hakki-esen-cankiri-mazbata-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler