Çankırı Belediye Başkanı Esen: Şanlı Türk ordumuzun yanındayız

Çankırı Belediye Başkanı Esen: Şanlı Türk ordumuzun yanındayız

Türkiye'nin yüreğini yakan kara haber gece saatlerinde İblip'ten geldi. Hava saldırısı sonucu 33 askerimizin şehit ve çok sayıda askerimizin yaralı olduğuna dair haberler, vatandaşları da derinden yaraladı.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de milletimize başsağlığı diledi. Belediye Başkanı Esen, “Dün gece saatlerinde İdlip’ten gelen acı haberler, bizi derinden yaraladı.  Acımız büyük. Şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi. 

Esen, ortak hareket etmenin önemine değinerek “Lakin tarih göstermiştir ki; Türk milleti en zor zamanlarında bir ve beraber olarak sıkı sıkıya kenetlenmeyi başaran bir millettir. Milli birliğimizi ve milli benliğimizi sekteye uğratmak isteyenler, vatanseverliğimizi ve milletperverliğimizi tekrar gözden geçirmelidir. Bu süreçte; devletimize ve kahraman askerlerimize inancımız tamdır. Şanlı Türk ordumuzun yanındayız. Allah, ordumuzu muzaffer eylesin.” şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler