Çankırı Belediye Başkanı Esen, siyasi parti il başkanlarıyla buluştu

Çankırı Belediye Başkanı Esen, siyasi parti il başkanlarıyla buluştu

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, siyasi parti ile başkanlarıyla bir araya geldi. 

Çivitcioğlu Medresesi’nde siyasi parti il başkanlarını misafir eden Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 4 aylık çalışma süresi ve projeleri ile ilgili genel bilgiler verirken, toplumun her kesimden gelen önerilere açık olduklarını anlattı.

Kent yönetiminde istişarenin önemli olduğuna dikkat çeken Başkan Esen, "Bugün burada farklı siyasi düşüncelerde olan partilerimizin il başkanlarıyla çalışmalarımızı istişare etmek ve önerilerini dinlemek için bir araya geldik. Memlekete hizmet etmek isteyen herkese kapımızın açık olduğunu özellikle ifade ediyorum. Ben Çankırı’nın belediye başkanıyım ve bu kentte yaşayan herkesin düşüncesi benim için çok kıymetli. Bu anlamda periyodik aralıklarla toplumun farklı kesimlerini temsil eden gruplarla buluşup, öneri ve şikâyetlerini dinleyeceğim.” dedi. 

Esen, şeffaf ve üretken bir belediyecilik vizyonuyla hareket ettiklerini kaydetti. 

Öneri ve düşüncelerini Başkan Esen’e sunan siyasi parti il başkanları da görüşmeden duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI ÖMER UZUN MAZERETİ NEDENİYLE KATILAMADI
MHP İl Başkanı Hasan Çakır, CHP İl Başkanı İlhan Tekin, AK Parti İl Başkanı, Av. Abdulkadir Çelik, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci'ye vekaleten Kadir Salepçi, İYİ Parti İl Başkanı Bora Kanat'ın katıldığı toplantıya Saadet Partisi Çankırı İl Başkanı Ömer Uzun'un şehir dışında olduğu için katılamadığı bildirildi.

Öte yandan BBP Çankırı İl Başkanlığı da, Murat Çiftci'nin istifası sonrası resmi atama yapılamadığı için toplantıda temsil edilemediği öğrenildi.

cankiri-siyasi-parti-il-baskanlari-baskan-esen-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler