Çankırı Belediye işçileri römork üzerinde mesaiye gidiyorlar!

Çankırı Belediye işçileri römork üzerinde mesaiye gidiyorlar!

Çankırı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, şehir içerisinde mesai bölgelerine traktör römorku ile taşınmakta! Can güvenliğini tehdit eden ve de trafik kurallarına aykırı olan mevcut uygulamanın ne zaman kaldırılacağı merak konusu.

Sözcü18 Whatsapp ihbar hattına gelen bir görüntü, ülkemizde 'trafik canavarı' olarak adlandırılan ihmaller zincirine yeni bir örnek olarak gösterilmeye aday oldu!

Çankırı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev alan işçiler, şehir merkezinden Sanayi Yolu üzerinde traktör römorku içerisinde seyahat halindeler! 

Seyahat halindeki yolcu otobüslerinde koltuklarda oturanların 'emniyet kemeri' takmalarının 'zorunlu' olduğu günümüzde, traktör römorku arkasında yaklaşık 10 kadar işçinin ayakta 'görev yapacakları noktaya' emniyet kemeri (!) olmadan seyahat ettirilmeleri hiç de güvenli olmasa gerek!

Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğuna yeni oturan Başkan İsmail Hakkı Esen'in konuyla yakından ilgileneceğini düşünüyor ve hiç de uygun olmayan görüntülerle sizleri başbaşa bırakıyoruz...

İşte o görüntüler:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler