Çankırı Belediye personeli direksiyonda 'ehliyetsiz' yakalanınca!

Çankırı Belediye personeli direksiyonda 'ehliyetsiz' yakalanınca!

Çankırı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü personeli F.Ö, belediye aracında ehliyetsiz (!) yakalanınca polis cezayı hem personele hem de Belediye'ye kesti!

Edinilen bilgilere göre Çankırı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü personeli F.Ö geride bıraktığımız pazartesi günü kuruma ait 18 BE 132 plakalı araç sürücü koltuğunda; Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerinin yol kontrolünde ehliyetsiz olarak cezai işlem gördü. Belediye personeli F.Ö'nün yapılan kontrolde daha önce yaşanan bir olaydan ehliyetine el konulduğu öğrenildi.

'Ehliyetsiz araç kullanmaktan' Belediye çalışanı F.Ö'ye 2 bin TL, Çankırı Belediyesi'ne 2 bin TL olmak üzere toplamda 4 bin TL nakdi ceza yazıldı.

YAKLAŞIK 3 AY ÖNCE DE BENZER RAKAMDA CEZA YAZILMIŞ!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Park Bahçeler Müdürlüğü personeli F.Ö aynı suçtan benzer cezayı bundan yaklaşık 3 ay önce de almış! F.Ö'nün sicilinde böylesi bir ceza olmasına karşın kurum içerisinde aynı görevde bulunması ve de 'ehliyetine el konulmuş olmasına karşın' Belediye'ye ait aracı 'nasıl' kullandığı ise ayrı bir muamma!

OLAY AYRI BİR REZALET,
OLAY SONRASI YAŞANILANLAR DAHA BİR REZALET!
Öte yandan yaşanan son olayla ilgili olarak Haber Merkezimize ulaşan bir iddia 'şayet gerçeklik payı var ise' tam anlamıyla bir rezalet!

Şöyle ki; Çankırı Belediyesi adına yazılan son 2 bin TL'lik cezayı, Park Bahçeler Müdürlüğü'nün 'alışveriş' yaptığı firmalardan biri ödüyor! Konuyla ilgili tarafımıza yapılan bu ihbarı 'şimdilik' kaydıyla ciddiye almıyoruz. Ancak konuyla ilgili olarak da Çankırı Belediyesi'nden kamuoyunu aydınlatıcı bir açıklama beklediğimizin de bilinmesini istiyoruz.

PARK VE BAHÇELER'DE 'CADI AVI' BAŞLAMIŞ!
Bu arada; Yaşanan olayla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çinko ile yaptığımız telefon görüşmesi sonrasında yaşanan olaylar da iç açıcı değil! Müdür Ali Çinko ile yaptığımız görüşmenin ardından Müdürlük personeli arasında 'cadı avı' (!) başlamış... 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler