Çankırı Belediyesi 2022'yi İpeksoy Thermal'de değerlendirdi

Çankırı Belediyesi 2022'yi İpeksoy Thermal'de değerlendirdi

Çankırı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile 2022 yılında yapılan çalışmalar ve projeler hakkındaki toplantıda, yoğun geçen çalışma sezonunu ve 2023 yılı hedefleri ile ilgili olarak Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'e brifing verdiler.

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yılsonu faaliyet raporlarını değerlendirdi. Belediyenin 24 müdürlüğünün çalışmalarına ait sunumların yapıldığı istişare toplantısı, bir gece konaklamalı olarak hafta sonunda Kurşunlu İpeksoy Thermal Otel'de gerçekleştirildi.

Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile 2022 yılında yapılan çalışmalar ve projeler hakkında istişare toplantısında yoğun geçen çalışma sezonunu ve 2023 yılı hedefleri ile ilgili olarak Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'e brifing verdiler.

"ÇANKIRI'NIN ÜSTÜ ÖRTÜLMÜŞ NE KADAR SORUNU VARSA TAMAMINA EL ATTIK, ATMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ"

2022 yılında önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Esen, "Göreve geldiğimiz günden itibaren bu yolda önce emekledik, sonra yürüdük ve artık koşmaya başladık. Şehrimizin ve vatandaşımızın ihtiyaçlarını biliyoruz. Çankırı’nın tıkanmış, üstü örtülmüş ne kadar sorunu varsa tamamına el attık, atmaya da devam edeceğiz. Bu yolda en önemli temennim; en büyük destekçimizin vatandaşımız olmasıdır. Tarımdan ulaşıma, sosyal alanlardan eğlence merkezlerine, turizmden üretime kadar her şeyi düşündük, düşünmekle de kalmayıp hayata geçirdik. 2023 senesi, daha da koştuğumuz, hep birlikte eğlendiğimiz, öğrencilerimizi şehirle bütünleştirdiğimiz, gençlerimizi daha aktif, vatandaşımızı daha huzurlu göreceğimiz bir yıl olacak. Bu yolda benimler emek veren tüm personelime teşekkür ediyorum. Yolumuz uzun, işimiz çok." diye konuştu.

cankiri-belediye-kursunlu-ipeksoy-thermal-resim-066.jpg

Birim müdürlerinin ailelerinin de katıldığı Kurşunlu/Çavundur'daki İpeksoy Thermal Otel'deki toplantı, Cumartesi gecesi konaklamalı gerçekleşirken, birim müdürleri ve aileleri kısa süreli de olsa böylesine geniş ve toplu olarak birarada bulunma şansı yakaladılar.

cankiri-belediyesi-resim-055.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler