Çankırı Belediyesi Aksu Mahallesindeki rezaleti seyrediyor!

Çankırı Belediyesi Aksu Mahallesindeki rezaleti seyrediyor!

DSİ'nin Kuruçay üzerine yaptığı köprü çalışması tamamlanmasına karşın Çankırı Belediyesi yapması gereken düzenlemeleri yapmamakta ısrarcı...

DSİ tarafından Çankırı - Aksu Mahallesi sınırları içerisinden geçen Kuruçay üzerine yapılan köprü inşaatı tamamlanmasına karşın, belediyenin gerekli düzenleme çalışmalarını tamamlamaması nedeniyle vatandaş perişan.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Şehit Yahya Coşkuner İlköğretim Okulu üzerinde, yapımı tamamlanan köprüden Aksu mahallesi sakinleri yeterli hizmeti alamıyorlar.

Müteahhidin bölgeden ayrılmasından sonra yol üzerinde yapılması gereken çalışmaların tamamlanmaması nedeniyle bölgede başta araç olmak üzere yaya trafiği de çileli bir hal aldı.

Yaşanan sıkıntılı durumla ilgili olarak bölge sakinleri "Mahalle olarak AK Parti'ye yeterli desteği vermesek bu durumu normal karşılayacağız. Belediye seçimlerinde sayın başkana yeterli desteği sağlamış olmamıza karşın, mahallenin bu hali bizleri şaşırtıyor. Maddi ve manevi olarak büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Başta sayın başkan olmak üzere belediye yetkililerinin yaşadığımız sorunu çözmeleri konusunda ilgilerini bekliyoruz" dediler.

aksumahallesi-cankiri-resim-04-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler