Çankırı Belediyesi 'aquapark' projesinde mutlu sona koşar adım

Çankırı Belediyesi 'aquapark' projesinde mutlu sona koşar adım

Çankırı Belediyesi'nin 'Aquapark' projesinde mutlu sona giderek yaklaşılmakta. Yaz sezonuna hazır olacağı beklenilen projeyle ilgili gelişmeleri Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Twitter hesabından paylaştı.

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in 'Aquapark' projesinde mutlu sona giderek yaklaşılıyor.

Başkan Esen, bugün sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Aquapark projemizde sona yaklaşıyoruz. Yüzme havuzları tamamlandı, kaydıraklar montajlandı" dedi.

hakki-esen-paylasim-resim-044.jpg

HERŞEY 8 OCAK 2021'DE BAŞLAMIŞTI

8 Ocak 2021 tarihinde Başkan Esen'in "Boyacı Ahmet kardeşimin isteği olan Aquapark ve Kır Düğün Salonu Projesine son şeklini verdik. Yıl içerisinde tamamlayacağımız çalışmalardan sonra tesisin açılışını inşallah Boyacı Ahmet kardeşimle birlikte yapacağız. Çankırımıza hayırlı uğurlu olsun" demişti.

Ve bizler de Başkan Esen'in dile getirdiği "Boyacı Ahmet"i aramaya başlamıştık. Ancak çalışmalarımız sonucunda Çankırı'da böylesi bir kimliğe ulaşamamıştık. Sonrasında yaşanan bir gelişme ile Belediye Basın Bürosu da "Boyacı Ahmet"e ulaşamamış olacak ki; hazırladığı basın bültenini "Küçük Ahmet" (!) olarak değiştirmek zorunda kalmıştı!

cankiri-yuzme-havuzu-resim-011.jpg

cankiri-yuzme-havuzu-resim-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler