Çankırı Belediyesi bir kez daha ulaşım ihalesine çıkıyor!

Çankırı Belediyesi bir kez daha ulaşım ihalesine çıkıyor!

Çankırı Belediyesi, yüzüne gözüne bulaştırdığı şehir içi ulaşım ihalesini bir kez daha yineliyor...

29 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkartılan ancak yüklenici firmanın taahhütlerini yerine getiremediği için iptal edilen Çankırı Belediyesi şehiriçi ulaşım ihalesi bir kez daha yineleniyor.

Konu hakkında Çankırı Belediyesi tarafından yayınlanan ihale ilanında: “İşletmesi özel sektörce yürütülen Çankırı Belediyesi toplu taşıma hatlarının kiralanması işi Belediye Meclisinin 03.07.2014 tarih 202 sayılı kararı ve Belediye Encümeninin 08.12.2014 tarih 402 sayılı kararına göre bütün hatlarda otobüs çalıştırmak şartı ile 10 yıl süre ile ihale edilecektir” denilmekte.

İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile Çankırı Belediye Başkanlığı Encümen toplantı salonunda 26 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 15:00’da Belediye Encümeni tarafından yapılacak.

ARAÇ SAYISINDA DÜŞÜŞ VAR
Hazırlanan son şartname 8 hat üzerinden ihaleye çıkarken, Çankırı Belediyesi işi üstlenecek olan firmadan 13 minibüs, 12 adet 27 kişilik midibüs ve 4 tane de büyük otobüs olmak üzere toplamda 29 araç istiyor. Şartnamede belirtilene göre araçların tamamı sıfır km olarak belirtilirken, ihalenin aylık 15 bin tl + kdv muhammen bedelle başlayacağı belirtiliyor.

BELEDİYEYE 2 BİNEK VE BİR MİDİBÜS
Önceki şartnamede de yer alan "Hatların denetimi, kontrolü ve diğer hizmetlerde kullanılmak üzere.." Çankırı Belediyesi'ne tahsis edilmek üzere bir binek otomobil ve bir midibüs yer alıyordu. Son şartnamede binek araç sayısı 2'ye çıkartılırken midibüs yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler