Çankırı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde görev değişimi

Çankırı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde görev değişimi

Çankırı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevini 2018 yılından bu yana sürdüren Ethem Yenigürbüz görevden alındı. Gürbüz'ün yerine İşletme ve İştirakler Müdürlüğü personelinden Bahadır Toprak 'vekil müdür' olarak atandı.

ÇANKIRI Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak yaklaşık 6 yıldır görev yapan Ethem Yenigürbüz görevinden alındı. Gürbüz'ün yerine İşletme ve İştirakler Müdürlüğü personeli Bahadır Toprak 'vekil müdür' olarak atandı.

bahadir-toprak-resim-01-001.jpg

Görevden alınan Ethem Yenigürbüz'ün Özel Kalem'de 'personel' olarak görevine devam edeceği öğrenilirken, 'vekil müdür' olarak atanan Bahadır Toprak'ın sahip olduğu sicille bulunduğu göreve 'asaleten' atanmasının mümkün olmadığı da edinilen bilgiler arasında.

BAŞKAN ESEN: GÖREVDEN AFFI YÖNÜNDE KENDİ TALEBİ VARDI

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nde yapılan görev değişikliği ile ilgili olarak Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Bu görevde bulunan arkadaşımızla ilgili olarak karşılıklı 'görev uyumsuzluğu' yaşıyorduk. Bu yüzden Ethem Bey'in 'görevden affı' konusunda kendisinin de talebi vardı. Göreve uygun bir isim arayışımızla bu günlere kadar geldik. Her iki isme de de yeni görevleri hayırlı olsun" dedi.

ÖZEL KALEM BAŞKAN YARDIMCISI, BASIN MÜDÜRÜ DE 'ÖZEL KALEM' OLMUŞTU!

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Çankırı Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü makamında bulunan Fatih Atıcı, 'Belediye Başkan Yardımcılığı'na, 'Basın Müdürü' olarak görev yapan Mehmet Türk de 'Özel Kalem Müdürlüğü'ne atanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
80 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler