Çankırı Belediyesi, mezarlığın yolunu unutmuş!

Çankırı Belediyesi, mezarlığın yolunu unutmuş!

Çankırı Belediyesi, şehir mezarlığını adeta unutmuşa benziyor... Kavurucu sıcaklarla birlikte belediyenin ilgili birimlerinin Sarıbaba Mezarlığı'na ilgisizliği vatandaşı çileden çıkartacak boyutlara ulaştı.

Çankırı şehir merkezinde bulunan yılların "Sarıbaba" mezarlığı son yıllarda adeta kaderine terkedilmiş durumda. Yaz aylarının kavurucu sıcaklığı ile birlikte Çankırı Belediyesi'nin de ilgisizliği nedeniyle Sarıbaba Mezarlığı, son yıllarda hiç olmadığı kadar bakımsız, hiç olmadığı kadar susuz bir durumda ziyaretçilerini karşılıyor...

Sarıbaba Mezarlığının son halini sergileyen fotoğraflar da yaptığımız tespitleri doğrular nitelikte. Mezarlık içerisindeki keşmekeşlik, çeşmelerin durumu, mezarlık girişi ve içerisindeki düzensizlik herşeyi gözler önüne sermekte.

cankiri-saribaba-cesmeler-akmiyor-resim-08.jpeg

Sarıbaba Mezarlığı'nın içler acısı hali ile ilgili olarak vatandaşın Belediye birimlerine yaptığı şikayet başvuruları karşısında ilgililerin "Biz mezarlığa haftada bir gün 4 saat su veriyoruz" (!) şeklinde komik bir savunma yaptıkları öğrenildi.

saribaba-giris-cankiri-resim-08.jpeg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler