Çankırı Belediyesi'nden 'yeni logo' yarışması!

Çankırı Belediyesi'nden 'yeni logo' yarışması!

Çankırı Belediyesi “Yer Altı Tuz Şehri Logo Tasarım Yarışması” düzenledi.

Çankırı Belediyesi, “Yer Altı Tuz Şehri Logomuzu Sen Tasarla” diyerek ödüllü “Logo Tasarım Yarışması” düzenliyor. Yarışmacılar, yarışmanın katılım formuna Çankırı Belediyesi'nin resmi web sayfasından ulaşarak 25 Şubat 2021 Cuma gününe kadar eserleri ile katılım sağlayabilecek. 

Kadim kültüründen aldığı güç ve modern dokunuşlar ile turizmin önemli bir lokomotifi olma yolunda ilerleyen Çankırı Yer Altı Tuz Şehri için düzenlenen logo tasarım yarışmasında birinci seçilen tasarım sahibi, Cumhuriyet altını ile ödüllendirilecek. Yarışmada ikinciye yarım altın, üçüncüye çeyrek altın verilirken jüri özel ödülüne layık görülen eser sahibine ise ödül olarak gram altın verilecek. 

Ortak akıl ve karar ile logo yarışması düzenlemeye karar verdiklerini belirten Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, yarışmanın önemli bir sinerji oluşturacağını ve Çankırı’nın tanıtımına değer katacağını ifade etti.

Başkan Esen, yaklaşık beş bin yıldır tuz üretildiği bilinen dünyanın en eski ve en büyük tuz madenlerinden birisi olan Tuz Mağarasının turizm atağı ile dönüştüğü Çankırı Yer Altı Tuz Şehri ile özdeşleşecek, kimliğini ve marka değerini ön plana çıkaracak, ulusal ve uluslararası alanda temsil edecek özgün tasarımlı logoyu aradıklarını söyledi. Esen, logo yarışması kapsamında; sanatçıları, tasarımcıları, bu alanda yeteneği olan kişileri ve Çankırı halkını şehrin en önemli mirası etrafında bir araya getirmeyi arzuladıklarını ifade etti. 

Son başvuru tarihi, 25 Şubat 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar olan logo yarışmasına katılmak isteyen yarışmacılar, Çankırı Belediyesi Yer Altı Tuz Şehri Logo Tasarım Yarışması Şartnamesi ve Katılım Formu’na  www.cankiri.bel.tr resmi internet adresi “Duyurular” bölümünden ulaşabilir. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler