Çankırı Belediyesi'nde 1 müdür ve 60'a yakın bankamatikçi personel temizliği

Çankırı Belediyesi'nde 1 müdür ve 60'a yakın bankamatikçi personel temizliği

Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz'un, 'bankamatikçi' personele karşı açtığı savaş sürürüyor. Son operasyon ile Kadın Lokallerinde görev yapan yaklaşık 60'a yakın 'usta öğretici' kadrosundan maaş alanların sözleşmeleri feshedildi.

Çankırı Belediyesi'nde İrfan Dinç'in istifası sonrası yaşanan gelişmeler, yıllardır belediye imkanlarından faydalanarak kendilerine çıkar sağlayanların gün yüzüne çıkmasına vesile olurken, kısıtlı belediye kaynaklarının da nerelerde har vurulup harman savurulduğunu da gözler önüne seriyor.

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra gerçekleştirdiği icraatler ile 3 dönem belediye başkanlığı yapan İrfan Dinç'in hesapsız-kitapsız işlerini teker teker ayıklamakla uğraş veren Hüseyin Boz'dan yeni bir hamle daha geldi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Başkan Boz, Park ve Bahçeler Müdürü Erdal Yurtlu'yu görevinden aldı. Yurtlu'nun görevden alınışına gerekçe olarak kulislerde dolaşan iddia; Müdürlüğün yaklaşık 1.5 milyon TL'lik çiçek ve çiçek fidesi alımlarında kurum menfaatini gözetmediği ve belediyeyi zarara soktuğu yönünde. 

60'A YAKIN 'BANKAMATİKÇİ' PERSONELİN İŞ AKTİ FESHEDİLDİ
Öte yandan Çankırı Belediyesi'nin 5 'Hanımlar Lokali'nde görev yaptığı öğrenilen ancak tam mesai uygulamayan yaklaşık 60 dolayında 'öz'de değil 'söz'de personelin iş akitleri de feshedildi.

Göreve geldiği ilk günden bu yana sergilediği icraatlere bakıldığında yeni başkan Hüseyin Boz'un, geçmiş 14 yıllık dönemde İrfan Dinç'in sergilediği savurganlığa aşama aşama son vereceği izlenimi hakim. İzlemeye devam...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler