Çankırı Belediyesi'nde 2 isme 'naylon başkan yardımcılığı' ataması!

Çankırı Belediyesi'nde 2 isme 'naylon başkan yardımcılığı' ataması!

Çankırı Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğüne vekaleten bakan Ahmet Erbir ile Yazişleri Müdürlüğü'ne vekaleten bakan Şükrü Uzyapan başkan yardımcılığı görevlerine atandılar...

MHP'li Çankırı Belediyesi'nden yine 'dostlar alışverişte görsün' (!) minvalinden 'Başkan Yardımcılığı' atamaları gerçekleştirildi. Pazartesi günü Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in imzasıyla; Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne vekaleten bakan Ahmet Erbir ile, Yazıişleri Müdürlüğü'ne vekaleten bakan Şükrü Uzyapan "Belediye Başkan Yardımcılığı" görevine atandılar.

Yeni 'Başkan Yardımcıları' ile ilgili karar ve görev dağılımı yarın akşam gerçekleştirilecek olan Mart ayı belediye meclis toplantısının gündem maddeleri arasında oylanacak.

ATAMALARIN ARKA PLANINDA HER İKİ İSMİN
SINAVSIZ "MÜDÜR KADROSU"NA GEÇMESİ SAĞLANACAK

Sözcü18 Haber Merkezi'nin yeni atamalarla ilgili olarak belediye kulislerinden elde ettiği bilgilere göre, "Belediye Başkan Yardımcılığı" görevine atanan Ahmet Erbir ile Şükrü Uzyapan, 6 ay bu görevde kaldıktan sonra, 'müdür' (!) olabilme yetkilerini 'sınava girmeden' elde etmiş olacaklar.

İLK ÖRNEK MEHMET HALLAÇ...

Daha önce 'müdürlük' kadrosu bulunmayan Mehmet Hallaç da benzer bir uygulama ile önce "Belediye Başkan Yardımcısı" olarak görev yapmış sonrasında bulunduğu koltuktan alınarak belediye bünyesi içerisinde "Etüd Proje Müdürlüğü" bünyesinde 'müdür' olarak görev yapmakta...

Haber fotoğrafları: Şükrü Uzyapan (solda), Ahmet Erbir (sağda)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
80 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler