Çankırı Belediyesi'nde 'adrese teslim' ihale

Çankırı Belediyesi'nde 'adrese teslim' ihale

Skandal ihale pazartesi günü Çankırı Belediyesi'nde gerçekleşecek.

Çankırı Belediyesi 18 Ağustos 2014 Pazartesi günü skandal bir ihaleye imza atmaya hazırlanıyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre; Çankırı Belediyesi'nde gerçekleşecek olan 'ballı ihale'nin sahibi bugünden belli!

İsterseniz gelin önce ballı ihaleyle ilgili Belediye duyurusunu inceleyelim:

"Çankırı Belediye Başkanlığı mesken ve arsa satış ilanı:

1- Mülkiyeti Belediyemize ait İlimiz Buğday Pazar Mahallesi, tapunun 574 ada 272 parseli üzerinde bulunan Belediyemize ait 2 adet dairenin, İlimiz Karataş Mahallesi tapunun 254 ada, 122 nolu parseli üzerinde  bulunan Belediyemize ait 21 adet dairenin ve İlimiz Buğday Pazarı Mahallesi Somaki Mevkii, tapunun  397 ada 12  ve 13  parsellerdeki arsaların satışı için karar alınmıştır.

2- Satış ihalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif usulü ile Çankırı Belediye Başkanlığı Encümen toplantı salonunda 18.08.2014 Pazartesi günü saat 15.00’de Belediye Encümeni tarafından yapılacaktır.

adreseteslimihale-sozcu-resim-08.jpg

İHALEYİ KİM Mİ ALACAK?
Pazartesi günü Çankırı Belediyesi Encümen Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek olan ihaleyi, Çankırı Şube Başkanlığını AK Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Çağlar'ın yaptığı İlim Yayma Cemiyeti kazanmış olacak...

Yeni yapılan Recep Tayyip Erdoğan Parkı bölgesinde bulunan ve toplamda 7 bin 535 m2 olan iki parsel üzerinde bugün için 1.5 emsal bulunmakta. Yani; arsayı alan kişi ya da kurum bu araziler üzerine toplamda 11 bin 302 m2 inşaat yapma hakkını elde edecek.

Böylesine devasa bir inşaat için de Çankırı halkı adına hizmet veren Çankırı Belediyesi'ne de sadece ve sadece 188 bin 376 tl bedel ödeyecek...

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler