Çankırı Belediyesi'nde Başkan Esen hız kesmiyor (!)

Çankırı Belediyesi'nde Başkan Esen hız kesmiyor (!)

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, geride bıraktığımız hafta 3 belediye başkan yardımcısını görevden almasının üzerinden çok geçmeden 7 ismi 112 Çağrı Yönlendirici'ye gönderdi!

Çankırı Belediye Başkanı İ. Hakkı Esen, geride bıraktığımız hafta içerisinde 3 belediye başkan yardımcısını görevden almasının üzerinden çok geçmeden şimdi de 7 (yedi) ismi 112 Acil Çağrı Merkezi'nde görevlendirdi. 

Görevlendirilen isimler arasında 3 isim ön plana çıkıyor. Bunlardan birincisi Hasan Öztürk! Bilindiği gibi İrfan Dinç döneminde "Belediye Başkan Yardımcısı" olarak görev yapan Öztürk, Başkan Esen tarafından "Teftiş Kurulu Müdürü" olarak görev yapıyordu. 

Ahmet Semerci İtfaiye Müdürlüğü görevini yürütürken Esen tarafından görevden alınarak Temiz İşleri'ne bağlı Barınak'ta görevlendirildi. 

Ve 3'üncü isim Mehmet Okcu, Kentsel Tasarım Müdürü olarak görev yaparken yine Başkan Esen tarafından Mezarlıklar Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmişti.

Aralarında geçmiş dönemde Belediye'de "Belediye Başkan Yardımcılığı ve müdürlük" görevlerinde bulunmuş isimlerden 3'ü, önümüzdeki günlerde 112 Acil Çağrı Merkezi'nde 24/48 mesai verecekler.

Kendilerine "Görevlendirme" yazısı ulaşan 7 isim şöyle:

M.U
Hasan Öztürk (Eski Başkan Yardımcısı)
Ahmet Semerci (Eski İtfaiye Müdürü)
Mehmet Okcu (Eski Kentsel Tasarım Müdürü)
A.Ö
A.Ç
A.A

BU OPERASYONA ÇANKIRI VALİSİ AYAZ NE DER BİLİNMEZ!
Çankırı Belediyesi'nden çıkan bu karar, büyük yatırımlar yapılan 112 Acil Çağrı Merkezi'nin "sürgün merkezi" (!) olarak görülmesine Vali Abdullah Ayaz'ın 'olur' vermesi pek mümkün görülmüyor...

Bakalım önümüzdeki günler konuyu nerelere taşıyacak? İzleyip göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler