Çankırı Belediyesi'nde ilk istifa Hacer Rukiye Yıldırım'dan geldi

Çankırı Belediyesi'nde ilk istifa Hacer Rukiye Yıldırım'dan geldi

AKP'nin Çankırı'da seçimleri kaybetmesine neden olan isimlerden biri olarak kendi parti tabanından büyük tepkiler alan Hacer Rukiye Yıldırım, Belediyedeki görevinden istifa etti...

Son Dakika bilgisine göre AK Parti Çankırı İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım ve kardeşi Halit Çelebi belediyedeki görevlerinden dün akşam istifa ettiler. Edinilen bilgilere göre istifa eden kardeş Çelebi'nin 'bankamatik personeli' olduğu iddia edildi.

İstifa eden AKP Çankırı İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım'ın belediyede hangi görevi üstlendiği de bu güne kadar muamma olarak kalırken, seçimler öncesinde belediye binasının 5'inci katında kendisine 'makam odası' tanzim edildiği iddaları da sosyal medyada hayli yer almıştı.

BAŞKAN ESEN İSTİFAYI KABUL ETTİ Mİ?
Öte yandan Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre AKP İl Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım'ın dün gerçekleşen istifasını Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in kabul edip etmediği konusunda herhangi bir bilgi yok. Başkan Esen "Başka istifalar var mı?" sorumuza ise "Benim önüme gelmiş herhangi bir başka istifa an itibariyle yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler