Çankırı Belediyesi'nde savurganlık diz boyu!

Çankırı Belediyesi'nde savurganlık diz boyu!

3 Dönem Çankırı Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra istifa ile koltuğundan ayrılan İrfan Dinç'in belediyede bıraktığı enkazın görüntüleri bugün de devam ediyor. Belediye şirketi ÇANTEKS'te mevcut uygulamalar yüz karası!

İrfan Dinç'ten sonra başkanlık koltuğuna oturan Hüseyin Boz'un da 24 Haziran seçim çalışmaları nedeniyle belediyedeki mesaisine vakit ayıramaması, yaklaşık 15 yıldan bu yana her geçen gün artarak katlanarak yaşanan kaosun devamına neden oluyor.

MEVCUT ÇANKIRI BELEDİYESİ'NİN
TUTULACAK YERİ YOK!
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre halen genel müdürlüğünü Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk'ün yaptığı, belediyeye ait ÇANTEKS şirketinde yaklaşık 700'ün üzerinde personel çalışıyor!

ÇANTEKS personeli içerisinde şehrin 'çakma mafyası' pozisyonundaki isimlerden tutun da 'belediye personeli' olmaktan uzak her türlü kirli işleri yapanlar mı ararsınız, yoksa üzerine kayıtlı bir-iki işyeri olanları mı ararsanız her cins ve türden personel mevcut!

İşte bu personelin hatırılı sayılır bir oranı halen Çankırı Belediyesi'nde mesaiye gelmeden maaşları hesaplarına yatmakta. Bununla birlikte Belediyenin her türlü imkanlarından da faydalanmaktalar.

Tüm bu dağınıklık sözkonusu iken, ÇANTEKS'te 'Genel Müdür' olarak görev yapan ve şirketten düzenli olarak maaşını alan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Öztürk'ün yaşanan bu olayları adeta seyrediyor olması da ayrı bir haber konusu! Öztürk'ün elinde bulundurduğu yetkileri Çankırı Belediyesi'nin menfaatleri doğrultusunda kullanmaması da ayrıca incelenmesi gereken bir başka konu.

BELEDİYE'YE AİT GSM HATLARI EŞTE-DOSTTA!
Mevcut Çankırı Belediyesi'nde İrfan Dinç'in eşe-dosta dağıttığı, karşılıklı menfaate dayanan dostluklara binaen sağda-solda yaklaşık 50 dolayında GSM hattının bulunduğu da haber merkezimize ulaşan bilgiler arasında. Sözkonusu GSM hatlarının aylık faturaları halen Çankırı Belediyesi tarafından ödenmekte.

ZEYNEP DİNÇ'DE MAKAM ARABASI!
Öte yandan İrfan Dinç'in eşi Zeynep Dinç'e Çankırı Belediyesi tarafından tahsis edilmiş bir makam aracı ve şoförün olduğu da iddialar arasında. Şayet böyle bir durum halen devam ediyorsa bunun açıklamasını da Çankırı'nın yeni Belediye Başkanı Hüseyin Boz'dan beklemek kamuoyunun en temel hakkı olsa gerek!

VEDAT BEKİ'YE SALDIRAN İSMAİL EROĞLU DA ÇANTEKS ELEMANI!
ÇANTEKS'le ilgili skandallar bitmek bilmiyor! Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye 16 Nisan 2015 günü şehir merkezinde gerçekleştirilen planlı saldırının faili ve yargılama sonucu suçlu bulunarak 'adli para cezası'na (!) çarptırılan İsmail E. de halen şirket çalışanı olarak görünüyor.

ÇANKIRI İNSANI YAŞANAN BU VE 
BENZER REZALETLİKLERE SON VERİLSİN İSTİYOR
Çankırı sokaklarında yaşayan esnaf ve vatandaşın Belediye Başkanı Hüseyin Boz'dan öncelikli dileği; "Belediye bünyesinde yaşanan israf ile birlikte çalışmadan-üretmeden belediye imkanlarından faydalanark saçı bitmemiş yetimin malına el uzatanların bir an önce layık oldukları yere gönderilmesi" olduğunu iletelim.

35552145_2416904534993954_7667128548825497600_n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler