Çankırı Belediyesi'ndeki "Rüşvet alan da veren de mel'undur" hadisi indirildi

Çankırı Belediyesi'ndeki "Rüşvet alan da veren de mel'undur" hadisi indirildi

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 5 Nisan 2019 tarihinde aldığı mazbatadan yaklaşık bir hafta sonra belediyenin girişine astığı "Rüşvet alan da veren de Mel'undur" yazılı tabela, sebebi bilinmedik bir şekilde indirildi.

ÇANKIRI Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen mazbatayı aldığı 5 Nisan 2019 tarihinden yaklaşık bir hafta sonra Belediyenin Twitter hesabından 12 Nisan 2019 tarihinde yapılan paylaşımda "Belediyemizin "Belediye Sarayı" yazılı tabelası "T.C. Çankırı Belediyesi" olarak değiştirildi. Mazbatayı aldığı gün Belediyenin girişine "Rüşvet Alan da Veren de Melûndur." yazılı Hadis-i Şerifi asan Başkan Esen, "Beyaz Masa"nın ismini de "Hilal Masa" olarak değiştirdi" denilmişti.

Şimdi kuracağımız cümleler bazılarınıza 'tuhaf' gelebilir ama, Belediye binasına girdiğinizde karşınıza çıkan o "RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR" yazılı tabelanın yerinde bugün yeller esiyor!

YENİ DÜZENLEMEDE YER VERİLMEDİ...

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'nin yaptığı araştırmada; Çankırı Belediyesi girişindeki 'Hilal Masa' ve bulunan alan yeniden düzenlendi. Yapılan çalışma öncesi duvardan indirilen "Rüşvet alan da veren de Mel'undur" tabelası bir daha yerine asılmadı. Konuyla ilgili "Tabela neden indirildi?" şeklindeki sorumuza telefonla görüştüğümüz yetkili; "'Tabela neden indirildi?' sorusu güzel de şart olsun cevabını bilmiyorum! Sahi biz o tabelayı neden indirdik?" şeklinde anlaşılması zor bir verdi.

Soruyu bu sayfalardan şimdi Başkan İsmail Hakkı Esen'e soruyoruz:

- Sayın Başkan, Belediye binası girişinde yer alan "RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR" tabelası neden indirildi?

Başkan Esen'den gelecek cevabı yine bu sayfalarda bulacaksınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler