Çankırı Belediyesi'nden kadın personele 'özel kahvaltı'

Çankırı Belediyesi'nden kadın personele 'özel kahvaltı'

Çankırı Belediyesi’nde görev yapan kadın çalışanlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kahvaltı programında bir araya geldi. Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde buluşan kadın personeller, hep birlikte kahvaltı etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile kadın çalışanlarına idari izin veren Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çankırı Belediyesinin farkındalık oluşturmak için belirlediği #kadınhayattır teması kapsamında düzenlenen etkinliklerin startını personel kahvaltısı ile verdi.

Şehit anneleri, annesi, eşi ve kadın personelleri nezdinde tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Belediye Başkan İ. Hakkı Esen, “Kadınların başına gelen olayların çoğu, hemcinslerimden utandığım olaylardır. İnsan olarak kabul edilemeyecek olaylar. Dünya üzerindeki huzur, toplumdaki huzur, aile içerisindeki huzur ve muhabbetin gelecek nesillere aktarılmasındaki en önemli rol, kadınlarındır. Biz erkeklerin yaşamı bu kadar kolay ve konforlu ise emin olun kadınlar sayesindedir. Bu konuda erkekler pay çıkarmasın. Mensubiyet ve sorumluluk bilinci de erkeklere göre kat be kat fazladır. Sizleri her açıdan güvende olmanızı sağlayacak da biz erkekleriz. Toplumda kadın ve erkek arasındaki bu ikili dengeyi doğru kurabilmek çok önemli.” dedi.

Kahvaltı sonunda günün anısına tüm kadınlara Çankırı Belediyesi adına hediyeler takdim edildi.

8-mart-dunya-kadinlar-gunu-cankiri-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler