Çankırı Belediyesi'nden toplu taşımaya 3 yeni otobüs

Çankırı Belediyesi, şehir içi ulaşımda artan yoğunluk ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine şehir içi ulaşım konforunu daha da artırmak için 3 yeni halk otobüsü satın aldı.

ÇANKIRI Belediyesi, şehir içi ulaşımda artan yoğunluk ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine şehir içi ulaşım konforunu daha da artırmak için 3 yeni halk otobüsü satın aldı. Yeni halk otobüslerinin Uluyazı ve TOKİ hatlarına verileceği bildirildi.

Çankırı’da durma noktasına gelen şehir içi ulaşımı belediye bünyesine alarak toplu taşıma sorununa kökten çözüm getiren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 31 adet toplu taşıma aracına 3 yeni büyük otobüs daha ekledi. Çankırı’da yeni bölümlerin açılması ile birlikte üniversiteli öğrencilerin sayısındaki artış, halk otobüslerinin günlük taşıma kapasitesini de yansıdı. Başkan Esen, bu sorunu çözmek için yeni araç alımı gerçekleştirdi. Belediyenin kendi öz bütçesi ile alınan 2023 model otomatik vites araçlar, şehri içi ulaşım ağında hizmet verecek.

Belediye Başkanı Esen, "28 tane aldığımız sıfır aracımıza bugün itibari ile üç araç daha ilave ettik. Toplam sayımız genel itibari ile 34’ü buldu. Bir an evvel halkımızın hizmetine sunup yolcu kapasitemizi arttıracağız. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

cankiri-belediyesi-3-yeni-toplu-tasima-resim-033-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler