Çankırı Belediyesi'ne 'palalı' baskın!

Çankırı Belediyesi'ne 'palalı' baskın!

Çankırı'da belediye binasına ait camları kıran ve bir otomobile zarar veren 2 kişi gözaltına alındı.

Çankırı'da, belediye başkanı ile görüşmek isteyen iki kişi, ellerinde bulunan pala ve benzin bidonuyla çevredekileri tehdit edip, belediye binası ve önündeki aracın camlarını kırdı.
 
Edinilen bilgiye göre, ellerinde "pala" tabir edilen bıçak ve içinde bir miktar benzin bulunan bidonla Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı'ndaki belediye binasına gelen E.Ö. ve Ö.E, henüz belirlenemeyen nedenle belediyenin giriş katındaki bazı camlar ile bina önünde Zabıta Müdürlüğüne ait bir otomobile zarar verdi.
 
18 Nisan 2016 Pazartesi günü akşam 19:30 saatlerinde Çankırı Belediyesi önüne gelen eli palalı E.Ö. ve Ö.E. isimli şahıslar, Çankırı Belediyesi Başkanı İrfan Dinç’in yanlarına gelmesini istedi. Başkan'ın gelmemesi durumunda kendilerine zarar vereceklerini belirten şahıslar, bağırmaya başladı. Saldırgan iki kişi belediye çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince etkisiz hale getirildi.

cankiri-belediye-palali-baskin-resim-04.jpg
 
Gözaltına alınan şüpheliler, İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Polis olay ile ilgili inceleme başlatırken, saldırganların şehir merkezinde kurulan pazarlarda keyfi işgaller yaptıkları ve bu nedenle Çankırı Belediye zabıta ekiplerinin kendilerine ceza yazdıkları öğrenildi.

OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Çankırı Belediye binasına saldıranların Kucaklama Taşı mevkiinde açılan bir manav dükkanı için, zabıta personeli arasında bir isme 'rüşvet' verdikleri, ancak rüşveti alan memurun yapması gereken işlemi yapmadığı öğrenildi. Olaydan bilgi sahibi olan Belediye Başkanı İrfan Dinç'in de konuyla ilgili olarak zabıta memuru hakkında gerekli yasal işlemlere başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler