Çankırı Belediyespor Ankarada hazırlık maçı oynayacak

Çankırı Belediyespor Ankara'da hazırlık maçı oynayacak

Çankırı Belediyespor bugün Ankara'da Beypazarı

Şekerspor ile hazırlık maçı oynayacak.

29 Ağustos Pazar günü başlayacak olan 2. Lig Beyaz Grup'taki mücadelesine 8 Temmuz'dan bu yana yoğun bir şekilde hazırlanan Çankırı Belediyespor, Kırıkkalespor ile oynadığı sezon açılışı maçından sonra bugün ve pazar günü iki önemli hazırlık maçı oynayacak.

Saat 17.30'da Ankara'da Beypazarı Şekerspor ile karşılaşacak olan Çankırı Belediyespor, yarın Yozgat'a geçerek pazar günü Yozgatspor ile bir maç daha yapacak.

Takımın son durumu ile ilgili olarak Sözcü18.com'a konuşan Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Geçirdiğimiz programlı ve bir o kadar da yorucu hazırlık dönemi ve yapılan yeni transferlerle mücadeleci bir takım yaratma düşüncemin son haftasına girdik. Ligde mücadele edecek olan kadroyu yapacağımız hazırlık maçları sonucu oluşturacağımı düşünüyorum. Bugün Beypazarı Şekerspor ve pazar günü Yozgatspor maçları futbolcularımın durumu hakkında önemli ipuçları verecek." dedi.

"18'de 18" KAMPANYASI
START ALDI
Öte yandan kulübü maddi açıdan güçlü kılma yönünde yapılan son çalışma "18'de 18" kampanyası dün akşam İstanbul'da Esenyurt'ta start aldı.

Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ve Futbol Şube Sorumlusu Emirali Can'ın katıldığı İstanbul - Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Parkında düzenlenen iftar yemeği ile start aldı.

Dün akşamki organizasyona başta ÇANDEF Kurucu Başkanlarından Ömer Lütfi Özenç ile birlikte ÇANDEF yönetiminden Ali Orduhan ve çok sayıda Çankırılı katıldı.

"18'de 18" kampanyası ile ilgili olarak konuşan Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci "Kulübümüzün mali anlamda çok daha güçlü olabilmesi yolunda yaptığımız ve her Çankırılı'nın destek olabileceği bir rakam üzerinden başlattığımız kampanya çerçevesinde her ayın 18'inde kişisel hesaplardan kulüp hesabına 18 TL bağış yapılmasını arzuluyoruz. Kampanyanın büyük ilgi göreceğini düşünmekteyim. Çankırı Belediyespor Çankırı'nın profesyonel liglerde tek temsilcisi. Kampanyaya katılan her bir hemşerime gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Gecede konuşan ÇANDEF Kurucu Başkanlarından Ömer Lütfi Özenç de "Çankırı Belediyespor'a sahip çıkmak biz Çankırılılar'ın birincil görevi olmalı. Çankırı Belediyespor bizim İstanbul'daki birlikteliğimize de büyük katkılar sağlayacak. Tribünlerde yan yana gelen Çankırılılar, İstanbul'daki güçlerini çok daha yakından görecekler. Sevda Başkanın yüklenmiş olduğu görevi hafifletme, kendisine ve kulübe destek verme düşüncesinden hareketle 'ben Çankırılıyım' diyen her hemşerimi '18'de 18' kampanyasına davet ediyorum" dedi.

Esenyurt'ta yaşayan Çankırılılar'ın düzenlediği iftar yemeğine katılanların büyük bir çoğunluğunun "18'de 18" kampanyasına destek verdiği öğrenildi. Bununla birlikte Çankırı Belediyespor yönetimi ile ÇANDEF yönetiminin bugün imzalayacakları protokol çerçevesinde "18'de 18" kampanyasının üye dernek yönetimleri aracılığıyl tabana yayılması konusunda çalışmayı başlatacakları öğrenildi.

"18'de 18" kampanyasının sadece İstanbul'da değil, yurt genelinde yaşayan Çankırılılar arasında da büyük ilgi göreceği düşünülmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler