Çankırı Belediyespor hastalığına yakalandı!

"Çankırı Belediyespor" hastalığına yakalandı!

ÇANDEF'in kurucu başkanlarından Ömer Lütfi

Özenç, tedavi gördüğü hasta yatağından "Herşey Çankırı Belediyespor için" dedi ve ülkenin dört bir yanında bütün hızıyla devam eden "18'de 18" kampanyasına tam destek verdi.

Kulüp yönetimi tarafından ÇANDEF ile ortaklaşa düzenlenen "18'de 18" kampanyasına 10 gündür tedavi gördüğü Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinden destek veren Ömer Lütfi Özenç "Çankırı insanının Çankırı Belediyespor için bu kampanyaya vereceği destek birlik ve beraberlik adına yapılabilecek en önemli eylemdir" dedi. Kendisini ziyarete gelenlerin karşılarında mavi-beyazlı forma ile gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadıkları Özenç, adeta "Çankırı Belediyespor hastalığına" yakalanmış durumda! Özenç'in kampanya ile ilgili düşüncelerini şöyle:

"Çankırı'nın profesyonel liglerdeki tek takımı olan Çankırı Belediyespor'un içinde bulunduğu mali sıkıntılardan bir an önce kurtularak, konulan hedefler doğrultusunda ilerleyebilmesi için biz Çankırılılar'ın takıma ve kulüp Başkanı Sevda hanıma sahip çıkma gibi bir yükümlülüğümüz var. ÇANDEF yönetimi ile birlikte start alan 18'de 18 kampanyasına 'Çankırılıyım' diyen her hemşerimizin sahip çıkması gerekir ve sahip de çıkılacaktır. Bu kampanyaya katılmayan Çankırılı'yı muhatap almamız düşünülemez.

BUNDAN BÖYLE HERŞEY ÇANKIRI BELEDİYESPOR İÇİN
Eğitimimi tamamlayıp iş hayatına girdiğim günden bu yana Ankara'nın önemli bir takımı olan Gençlerbirliği'nin üyesi olarak maddi - manevi katkılarda bulundum. Ancak bundan böyle mavi-beyazlı renkler için ter akıtacağım. Varsa yoksa herşeyimiz Çankırı Belediyespor'un hedefleri uğruna olacak. Bizlere birileri Çankırı Belediyespor'dan bahsedecekse, ilk işi bu kampanyaya katılmak olmalı."

TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Uzun zamandır yaşadığı öksürük rahatsızlığının tedavisi için 10 günü aşkın bir süredir Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Kliniğinde yataklı tedavi gören Özenç, hastalığı ile ilgili olarak da "Çok şükür ki korkulacak bir durumun olmadığı yapılan tahliller sonucu ortaya çıktı. Doktorlar 15 gün sürecek bir ilaçlı tedaviye gerek duydular. Şimdilik bu süreci yaşıyorum. Sağlığıma kavuşarak ailem ve dostlarımla, daha da önemlisi Çankırılı hemşerilerimle tekrar birarada olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Tedavi gördüğüm süre içerisinde beni yanlız bırakmayan, gerek hastaneye kadar gelme zahmetine giren, gerekse de telefonla 'geçmiş olsun' dileklerini ileten sevgili hemşerilerime de şükranlarımı sunuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler